27. helmikuuta 2014

Liukkaita kohtia tiessä

Heissan jälleen,kyllä nyt näyttää sille jotta kevättä kohti mennään ja lujaa.Maata on näkyvissä ollunna melkein koko talven ajan,välillä tosin lunta satoi,niin että oikein kunnon kinokset oli.
Ei sulais liian äkkiä lumet,koska mullakin on tuolla takapihalla aikasin keväällä nousevia kukkasia,niin nehän paleltuu,jos näin alkavat työntyä esiin,,.
 Hei täällä olen lumipenkan takana,täältä seurailen muita lintuja tuossa laudalla,jotta,,..


 Kyllä oli tiet moninpaikoin tosi liukkaita,niinku näkkyy :(,voi taivas et osaa olla iljamella,sai todellakin varovaisesti ajella,,.Ja luntakin on vielä moninpaikoin aika runsaasti,mut sitten kun ajelee toiseen päin,ei olekkaan paljon mitään,,.
Kävin taasen hammaskiven poistossa,ei se ole hääppöstä toimenpidettä,vaikka laittoi puudutetta,kylläpäs vaan tuntui ikenissä,hyyyi,jotta oli ilkeää :(.Se kun kouri ja möyri ikenissä ottaen kivee pois,mut toisaalta hyvä,niin,ettei kaikki hampaat ala liikkuu ja lopuks tippuvat pois,,.Kannattaa piotää kalustostan huoli,kun kerrran omat on vielä suussa.Ei ne tekaritkaan ole hääppöset kolohut pittää suussa ja eikä varmaan tottuis koskaan niihin,joten omat on aina omat,,..

 Tämä on Kellosalmea kun tullaan Saarijärveltä poispäin.3 eri salmea on vähän matkan päässä,erillään tosin..Niin pitihän sitä kuvata tätäkin,jäähileitä vedessä uiskentelemassa,kohtahan ne sulaa taas lopullisesti kevään tullessa.Mutta niin vaan näkyy autolla ajamassa jäällä vieläkin,voi hyvät immeiset,että mikä niihin on mennyt,vaikka laitetaan puomit kumpaankin päähän järveä,jotteivat aja,niin otetaan pois ja ajellaan vaan tuosta noin,ihmishenki ei niille paljoa ole arvossaan :(..


 


 On heikentynyt jäätilanne valtavasti,vesi tuossa jäänpinnalla,kun laskee jään läpi,se haurastuttaa jäätä enitisestään ja siten vaarallista jo ajella jäällä,vaik tosin pilkkijöitä näkkyy olevan ihan keskellä selkääkin.No niitähän jää vielä vähän kestää,muttei autoja,mutta kun pitää hjurjia olla maailmassa,,.........
Flunssa vähän kiusailee minua,mutta olen jo käynyt lenkkeilemässä ja oli ihana aurinkoinen aamu katella samalla luontoa erikantilta,,... 
Joten nauttikaa kevään tulosta ja ulkoilkaa reippaasti,nyt on mitä parhainta aikaa,tosin pitää varoa liukkaita teitä,mutta onhan sivussa mistä kävellä poluilla!!!!!

Muksaa alkavaa viikonloppua

6 kommenttia:

 1. Eipä jäänyt epäselväksi onko tie liukas. Huh! Tuossahan katkoo koipensa.

  VastaaPoista
 2. Harry Kalenius:Juuu ei todellakaan,kun kattelee tuota kuvaa,joku vois sannoo,jotta en mene tuonne ajelee:(..

  VastaaPoista
 3. Voi hurja, miten jäinen tie.

  Meilläpäin on jo lumet lähes sulaneet, ainoastaan hiihtolatuina olleet polut ovat vielä jäisiä.

  VastaaPoista
 4. Estupendas imágenes... Muy bonitas... Un abrazo desde Murcia.

  VastaaPoista
 5. Sussi:Täällä ol todellakin liukkaita teitä,sai varovasti ajella..

  VastaaPoista
 6. alp:Thank you alp very much!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Juhannnus matkailua,jota kaipasin...

 Heissan sitä käytiin pohjoisessa,mutta oli niin koleaa ja sateista,että...Isäntä sanoi ekstemporee,jotta nyt sit lähettiin matkaan,ensin ...