29. maaliskuuta 2014

Sainkohan myyräkuumeen alun??....

Olin tässä tälläviikolla puurantteella ja viskelin halakoja isännälle,joka laitteli pinnoon,tuolla toisella puolella,siis etupuolella ja sitä pienempää halakoo siinä kahmasin käsin ja ykskaks tunsin sieraimiin kuinka tinkerä kusen haju lehahti puukasasta,siitä jossa sellaista lastua ja sen sellaista oli,niin johan oli hajut,tunsin sen ihan selevästi ja äkkiä yritin lähtee pois,mutta mutta jos se on tullakseen ni se tulloo,,.Sanoin isännälle,jotta voi taivas mikä kusen haju tuosta lähti ja toisekseen sit käsiini sattui sellanen puu,jossa oli ulostetta joko myyrän tai jonkun muun,mutta äkkiä heitin pois,en tuonu ihan nenäni eteen sitä,kunhan sain vain käsistäni pois,,.Rupesin plaraa googlettamalla tuon myyräkuumeen ja siinähän näyttää olevan itämisaika 3 viikkoo,voipi olla vielä enemmänkin jopa 8 viikkoo,pitkällä tähtäimellä on,ajattelin,jotta jos se tulloo,niin ei mahda mitään,voi hitto kun en aavistanu,ja ajatellu siinä vaiheessa,kun kahmasin puita,muutakuin se haju pisti nenääni ja sitten kliks aivoissa räsähti,jotta saakeli,myyrät,,,No onneks oltiin ulkona kokonaan,ettei oltu esim;liiterin sisällä :(..Noo mutta kattellaan,kyllä sen rupeaa tuntee,millaiseks olotila muuttuu ja oireita seuraten,Tiistaista kun rupean laskee 3 viiikkoo eteenpäin,ni olen viisaampi tältä osin,toivottavasti ei tule,,.

 Oli jälleen eilen ilon päivä,kun ajeltiin isännän kotio ja siellä pelloilla käyskenteli ihanuudet meidän iloksemme palanneina,ihanaa,,.Isäntä meni menojaan kattelee jotain osaa ja minä jäin pihaan menevälle tielle vähän matkan päähän näistä ja hiippailin hiljakseen lähemmäs.Huomasivat kumpainenkii,mutta jatkoivat syömistä etsien,,.mikähän putura tämäkin lie,kävelin tänne kapealahteen kattoo,josko täällä olisi joutsenia vaan eipä ollunna sillä hetkellä,toissa aamuna varhain läksin aattelin,et linssiini osuisi,,..

On ollunna aamullakin niin ihanaa,kun aurinko paistaa helottaa ja mukavampaa lenkkeillä.ensviikolle kylmenevää ja lumikuuroja kuinkas muuten :(,ei tarvii enää lunta,kun kevät on tullunna ainakin lintujen osalta,töyhtöhyyppiä nähty täällä,tosin minä en ole vielä bongannut,mut kerkeehän tuota,,.
Odottelen kovasti,jotta maa sulaisi kokonaan et pääsis kukkapenkkien kimppuun,ois laittamista vaik kuin,mutta ,,,,,:)

Ei muuta kuin keväistä lauantaita kaikille :)


13 kommenttia:

 1. Toivottavasti ei tule myyräkuumetta.

  Ihania maisemia ja joutsenia! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia.Hyvää viikonloppua:)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lauantaita myös sinulle! Kauniita kuvia oli jälleen tarjolla. Toivottavasti et saa myyräkuumetta. Meidän sukulainen sairasti sen joulun alla ja oli saanut juurikin puuhommista. Pidetään peukkuja!

  VastaaPoista
 4. Sirpa jaKollo:Toivottavasti ei tuu ja muksaa lauantai illan jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. ritva:Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 6. ritva:Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 7. Katinka:Kiitos samoin sinulle muksaa lauantai illan jatkoja!

  VastaaPoista
 8. Hei voitit toisen palkinnon arpajaisissani. Onneksi olkoon! Laittaisitko osoitteesi sähköpostiini; emilie.p ät luukku.com

  VastaaPoista
 9. Kävin katsomassa melkein nimikaimaa! Hienoja joutsenkuvia! Toivon tosiaan, ettei myyräkuume tule, se ei ole leikin asia. Eikä tietenkään joka myyrä sitä kanna, ja voisiko olla ulkoilmallakin jotain vaikutusta?

  VastaaPoista
 10. Emilie:Voi kiitos,laitoin osoitteeni sinun sähk.postiin jo,toivon palkintoa jo tulevaks:)

  VastaaPoista
 11. Lauri:Kiitoksia :)

  VastaaPoista
 12. tuulento:Tiedän,jottei se ole leikin asia,jos sattuu tulemaan,se voi vaatia jopa sairaalahoitoa,jos on tosi pahana ja onhan se,kun tulloo,toivon jottei tule!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Juhannnus matkailua,jota kaipasin...

 Heissan sitä käytiin pohjoisessa,mutta oli niin koleaa ja sateista,että...Isäntä sanoi ekstemporee,jotta nyt sit lähettiin matkaan,ensin ...