23. huhtikuuta 2014

KEVÄT,KEVät saapui

Heissan,kevät on tullunna ja aurinkoa meille suo,,.Tässä vähän aikaa sitten isännän kotona käydessä huomasin pellolla 2 kurkea ja aikas lähelle yritin mennä,hiivatti lähtivät menee tuonne metsän siimekseen loikaten ojan yli,,mikähän lie ollut jotta metsäöän menivät :0.....

Nyt on saatu pihakin siihen kuntoon,haravoin etu ja takapihan,olipa vaan aikamoinen ruljanssi,,.isännän kans sitten mentiin ja otettiin männynoksia pois,kun oli sellaselle pienehkölle kasvimaa alueelle jäänny,olivat tosi ruman näköisiä pätyköitä,eikun hommiin ja siinä vähän touhuten saatiin sekin kuntoon,nyt on taas paremman näköistä seutua,siistii....


 Tässä yks päivä bongasin kauriin pellolla hakkaransuoralla,menossa kylillle ja sanoin jotta nyt kliks,yksin oli reppana syömässä,missähän lie muut olleet.Sitten seuraavana päivänä olikin jo näitä 2 kipaletta,oisko jossain huilannut se toinen,kuka tietää?,...:)

 Täältäkin jo jäät lähteneet,tästä kuvauksesta on 2 päivää aikaa,,,...
Telekät uiskentelivat tuolla,hankalaa ottaa noin illan hämyssä kuvaa,,,,oiskait kamerassa tietty säätöjäkin,millä saa ilta yökuviakin,mutta en ole perehtynyt,,.otan kuvia sellasella säällä ja siihen aikaa,jotta onnistuu,,...

  

ja nyt muihin touhuihin...Niin pesin muuten jo ikkunatkin eilen ja ikkunat sai kesäverhot,näin saatiin valoisuutta sisällekin enempi,ihanaa♥,siinä samalla sitten kolusin jokapaikat puhtaiksi siivoamalla,huoh,,..Nyt saa nauttia kevään tuomista tunnelmista,,..


                               Herra kapteeni saiskos puhutella,heheee,,...


 Vedenpinta kiilteli ja aaltoili kosiomenojen suhteen,joten kuvatkaan ei ole niitä parhaimmista,mitä kuvaan,,,harjottelua vaan enempi tehtävä,kyllä se jo kymmenen vuoden päästä tarkentuu :D


Hyvää viikkoa kaikille :)

15 kommenttia:

 1. Paljon oli kauniita kuvia luonnosta! Kevä on ihan parasta kuvaus aikaa, vallankin noiden lintujen kanssa. Olin pääsiäisen maala ja näin myös yhden kurjen, mutta kaukana oli. Ääntä sen sijaan sain kuunnella useampana päivänä =).

  VastaaPoista
 2. Minä olen ihan täyttä hymyä kun käyn iltalenkillä, kun yhdessä tienvarren isossa ojassa kuuluu kova kurrrrnutus. Sammakot siellä viettää kevään kosiomenoja :)
  Ihana, ihana kevät ♥

  VastaaPoista
 3. Katinka:Kurjen ääni kantautuu tosiiii pitkälle,on se vaan niiin kovaa,..

  VastaaPoista
 4. Marika:Joo niitä rupee kuuluu tähän aikaan,Toukokuussa yleensä kuulee kurrrnutusta vedestä,ojan pohjilla,oi kevät on meillä:)

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniita kuvia luonnosta:)

  VastaaPoista
 6. Komea kuvasarja! Siellä on paljon eläimiä

  VastaaPoista
 7. Oi kevät, se on hienoa aikaa luonnossa. Paljon olet nähnyt ja kuvannut, hienoja otoksia! Minä haaveilen näkeväni kurkia vielä... Noista siivekkäistä, rantasipien keväthuumaa yritin eilen kuvailla, mutta nopeita ovat..

  VastaaPoista
 8. Mukavia kuvia kurresta ja luonnosta ylipäätään.

  VastaaPoista
 9. Hieno kuvasarja jälleen :)

  VastaaPoista
 10. ritva:Kiitoksia,kuvaan aina kun mahollista!

  VastaaPoista
 11. Sussi:No ei täällä nyt niin mahottomasti ole lintuja,kurkia ja joutsenia enimmäkseen,töyhtiksiä muutamia näin ja kuovin,,.

  VastaaPoista
 12. Minttuli:Pikkulinnut ne on tosi nopeita ei oikein ehdi kuvata niitä,nopeat elävät:D

  VastaaPoista
 13. Ame Amebadonna:Kuvia tulloo lisää,aina kunhan vaan ehdin luontoon,kevät puuhat vie ajan aika tarkkaan:)

  VastaaPoista
 14. Kaunista kevättunnelmaa kuvissa ja näin kevät tulikin mutta otti sopivasti takapakkia. Joutsenet huusivat eilenkin illalla kuin hullut ja vähän liiankin aikaisin kaikki versovat kun taas on huitsin kylmä..

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Juhannnus matkailua,jota kaipasin...

 Heissan sitä käytiin pohjoisessa,mutta oli niin koleaa ja sateista,että...Isäntä sanoi ekstemporee,jotta nyt sit lähettiin matkaan,ensin ...