22. heinäkuuta 2014

Todella hellettä....

 Nyt on tosiaan ollunna komeat hellepäivät.Vaikka tuntuu välillä ettei jaksa mitään tehä,kun lämmin nousoo jo yli +33 astetta näkkyy mittari näyttävän,huoh,,,Vaikka pitäis nauttia nyt,mutta liika on liikaa,vaik kastelen jokapäivä kukatkin,näin kuumilla päivillä,ku tahtoo kuivua nopeasti...


 Tässä ykspäivä alko näin pilvet tulee nopeesti esille,,,,Kohta tämän jäläkeen,ukkonen alko paukuttaa tosi kovaa ja jokapuolelta salamat väläkky kuin ois ollu siinain vuoristossa,,,,Oli tosi ätäkkää menoo, ja ilmakaan ei oikein raikastunut yhtään,,,,no eipä kait kun lämmin ilmamassa on niin ei se sadekkaan vaikka tulisi kuin paljon niin auta,kosteus prosentti on liian korkealla.......:(Tienvarsilla on paljoooon nyt luonnon omia kukkasia.On ohdakkeita,lupiineita jne,mutta nekin on kauniita,ei niitä pidä väheksyä,,,:)
  Mutta koetetaan jaksella helteestä huolimati,nyt ei passoo meijan valitella,mikään meille ei ole hyväks,jostain aina on purinaa,talvella sit valittaa joku,jotta on liian kylymää ei pääse ulos ja plää,plää,,,Ois immeiset tyytyväisiä,jotta aurinkoa meillä on ja lämmintä,joista saamme nauttia nyt..Eikä valittaa aina :)

Palataan taas ja hyvvää kesää kaikille :)

14 kommenttia:

 1. Onpa teillä kuumaa! Niinhän sitä sanotaan ettei lämmin luita riko, mutta väsymyksen puolelle menee. Liika on liikaa mitä tahansa.

  Komeita ukkospilviä ja muutenkin hienoja kuvia!

  Hyvää viikonjatkoa Tansku!

  VastaaPoista
 2. Hellettä opn, miten ihanaa. kun vain jaksaisi, mutta ulos ei nyt ole päivällä oikeastaan asiaa. Tuo pumppu mokoma kun ei jaksa, ei sitten milläänn, niin kuin tykkäisin vain olla ja mennä tuolla ulkona.- Mutta heille. jotka pystyvät täsätä nauttimaan, toivon todella ihania päiviä.

  VastaaPoista
 3. Mukavan näköiset hellekuvat - pieni sade olisi jälleen tervetullutta :)

  VastaaPoista
 4. Komeita pilvimuodostelmia. Usein tulee itsekin niitä ihailtua, mutta kuvaaminen tuppaa unohtumaan.

  VastaaPoista
 5. Minttuli:Kyllä ei taho millään jaksaa olla ulkona touhuilemassa,vaik kuin haluis ja onhan sitä jaksettava.Kukkapenkki vaatii osansa ja nurmikot on ajettava,kyllä sitä työtä riittää näin maaseudulla asuessa ja mikäs uudessa kodissa,piha-aluetta sain roppakaupalla,nyt saan istuttaa lisäää ja tehä kukkapenkkejä:)

  VastaaPoista
 6. mummeli:Niinpä se on jotta mitä vanhemmaks tullaan,sitä ei tuo meijän hengissä pitävä elin aina jaksa työstää ja helteet juuri on osa syytä,ei vanhemmat immeiset jaksa olla ulkona ,sitä nääntyy :(

  Mutta jokatapauksesssa hyvää kesän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Ronja Ryövärintytär:Kyllä nyt sais pikkasen sataa vettä,jotta luontokin sais vettä ja kasvit jaksais kukoistaa ja onhan se järkevää,että raikastus ilmAKIN SAMALLA :)

  VastaaPoista
 8. BETWEEN:eN TIIÄ MIKÄ LIE PILVISSÄ,mutta niitä tuppaa kuvaamaan aina kun mahollista!

  VastaaPoista
 9. Komeita taivaskuvia!

  On siellä lämmin, meillä on ollut +25.

  VastaaPoista
 10. Kivaahan se, että kesällä on lämmintä mutta kyllä se vähän pienempi auringonpoltekin kävisi. Alkaa jo tuo kuumuus käymään voimille.

  VastaaPoista
 11. Maalaismaiseman biisi tulee mieleen kuvissasi :)

  VastaaPoista
 12. Sussi:Näköjään sää suosii täällä myös lämmön suhteen,vähän liian tukalaa jo ollunna :(,sais vähän viilentyä:)

  VastaaPoista
 13. Harry Kalenius:Olet ihan oikeassa,jotta pienempi lämpökin auttas nyt tähän helteeseen.Ei sitä jaksa kovin olla tuolla ulkonakaan,vaikka kuin haluis:)

  VastaaPoista
 14. Lauri:Niin muuten tulee minunkin mieliin nyt kun kattelen kuviani tarkemmin,hyvä Lauri:)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Juhannnus matkailua,jota kaipasin...

 Heissan sitä käytiin pohjoisessa,mutta oli niin koleaa ja sateista,että...Isäntä sanoi ekstemporee,jotta nyt sit lähettiin matkaan,ensin ...