8. lokakuuta 2014

Aamun säihkettä taivaalla...

 Kaislikossa tanssien käypi askeleet,taivuttaen rytmiseen kaareutuvaan asentoon..Kohta tämäkii järvenpinta saa uuden kannen,tänäänkin vettä satanut todellakin,vaikka ei se riitä alkuunkaan,pohjavedet on tosi alhaalla kaivoissa :(...Ei muuten ole päivällä enää lämmintä ulkona,tänäkin aamuna läksin lenkkeilee,kylymä tuuli sivahteli poskipäistä eteenpäin vieden tuulen henkäyksen kauas maailmaan,vieden sanomaa,jota emme tiedä,tuulen sanomaa....

Tässä viimekuulla ollessamme puolukassa,löysin tuollasen onkalon tai mikä lie alkujaan,mutta kivien ympöimänä tuo kiinnosti minua heti,ku huomasin..Niinpä otin kameran käteeni ja aloin kuvata,toisella kohtaa oli melkein samantapainen,mutta isompi onkalo,josta syvemmälle menevä reitti musteni,jottei peräseinää nähnyt,hehee..........:),mielenkiintoisia tällaset luonnossa,metsän kätköistä löytää jos jonkinlaisia,,..


 Toissa aamuna pääsin näkee kunnolla aamu auringon loistetta taivaalla,satuinkii oikeaan aikaan ja paikkaan.Heti vaan kamera käteen,vaikka tosin tuuli sen verran tiuhaan tahtiin,jotta nuo tanssien menivät eteenpäin vieden mennessään kauneuden....:)
Siinä jonkin aikaa katselleen ja kuvaten totesin,jotta eteenpäin käy askeleet,ja eikä siinä kovin tohtinut olla,viileää oli,piti käteen hanskan laittaa,jottei.........................:),lumoutuneena katselin tätä!!!!!!!!!


 

Pyrstö esitystä lopuks tarjolla oli..joutsenten näytös huipentui näin ja käy oikein hyvin heh,,....

Syksyisiin väreihin on luonto pukeutunut,lehdet tippuu maahan,osa jo kovastikin,maailma peilaa peilaustaasn,nauttikaamme siitä....................:)

                   Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille ja palataan taas kentille  :),nauttikaa syksystä!!!!!!

12 kommenttia:

 1. Oi miten ihania tunnelmia! Kuu kuva oli ehdoton suosikkini ja hyvänä kakkosena tulivat nuo tulessa olevat taivaat! Ihanaa syksyä myös sinulle <3!

  VastaaPoista
 2. Todella upeat kuvat!

  VastaaPoista
 3. Katinka:Joo kuukuvat minnuukin kiinnostaa,nyt on vain vaikea kuvata,ei onnistu,mutta jospa vielä saan.....

  Kiitos smaoin sinulle Hyvvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat! Taivas liekeissä... aivan mahtavia :)

  VastaaPoista
 5. Upeeta ja komiaa olet onnistunut luomaan esille mielikuviasi - Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Huikean kauniita luontokuvia!
  Ja mitkä värit taivaalla!

  VastaaPoista
 7. Ame Amebadonna:Kiitos,taivaskuvia otin,kun satuin olemaan juuri sopivasti hollilla ja aamulenkillä sitä näkee paljon..:)

  VastaaPoista
 8. Lauri:Kiitos itsellesi vaan,kun käyt sivullani,toivottavasti kuvat ovat mieluisia katella,pyrin ottaa monesta kohteesta,kuin vaan on mahollista!

  VastaaPoista
 9. Irene:Eikös ole vaan komeaa katseltavaa ja mitkä noi värit satttui olemaan taivaalla juuri tuolloin,ihanaa!

  VastaaPoista
 10. Tulin taas tänne kertomaan, että blogissani on haaste sinulle:
  http://vironpera.blogspot.fi/2014/10/inspiraatio.html

  VastaaPoista
 11. Irene:Kiitos haasteesta,teen sen kunhan tässä kerkeen :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Juhannnus matkailua,jota kaipasin...

 Heissan sitä käytiin pohjoisessa,mutta oli niin koleaa ja sateista,että...Isäntä sanoi ekstemporee,jotta nyt sit lähettiin matkaan,ensin ...