16. tammikuuta 2015

Nyt on lunta tulvillaan Nyt on lunta sit tullunna oikein roppakaupalla,ihanaa,nyt tuntuu jopa talvelta,nioinkuin pitääkin..Aamulla aikasin otettuja kuvia,jotka näyttää sinisiltä ja valoisuus alko tulee,niin kuvatkin näyttää valoisammilta ja selkeimmiltä,nojaa...Hyvin osui lumihiutaleita kameran linssiin,kun kohistin kameraa vähän ylöspäin.....

 Puiden oksistot notkuiu lumesta,paksuja kerroksia peittää nyt puut ja oksistot.Kaaret tien yllä,kunniakuja mulla tuolla,kun aamuisin lenkkeilen ja kattelen ylöspäin noita taideteoksia ♥ Siispä tässä teille vähän talvista maisemaa ihailtavaksenne ♥...Paksut lumipeitteet luo talven tuntua meille...

Joten palataan jälleen asiaan ja nauttikaa luonnosta ja pikkuystävistä lintulaudoilla ♥ ♥
 

12 kommenttia:

 1. IHANAT kuvat! ♥
  Täälläkin oli kaunista, vaan nyt on kova tuuli tiputtanut kaikki lumet puiden oksilta ja liukastakin on. Lämpötila plussan puolella.
  Kiitos näistä virkistävistä ja kauniista talvikuvista! :)
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Johan on mahtavan kauniit kuvat,mikä satumaa teillä on siellä
  Hyvää viikon loppua:)

  VastaaPoista
 3. No on teillä lunta. olen luullut meilläkin paljon olevan mutta ei lähellekään teidän lumen määrää. Kyllä on kauniita puita.

  VastaaPoista
 4. Ansku:Kiitoksia,saas nähä lähteekö täälläkin lumet,kun on nyt plussan puolella,vaan liukasta saattaa olla,joten laitan piikit kengänpohjalle,jottei liukastu :)

  Talvista viikonloppua myös sinulle

  VastaaPoista
 5. Irma:Täällä näyttää nyt todellakin satumaalta,ihanaa♥

  Hyvää viikonloppua sinulle myös!

  VastaaPoista
 6. mummeli:Täällä on TALVI nyt,ihanaa!

  VastaaPoista
 7. Mahtavat kuvat taaskin! Meenas meillekin talvi tulla ja olikin hetken, nyt kun aamulla tarkistin tilanteen.....niin jo on vesisade vienyt kauniin valkeuden....!? No, pääasijahan oli, että edes hetken oli valkoista maisemaa täällä kaupungissakin.....:)

  VastaaPoista
 8. Hienoja kuvia!

  Täällä etelässä lumet sulavat taas pois kovaa vauhtia.

  VastaaPoista
 9. Maikku:Täällä on muuten lunta,mut oksistoista on lähteneet,kyllä tuntu oudolta aamulla ku vilikasin ulos,aattelin,jotta ei voi olla totta :D..

  VastaaPoista
 10. Sussi:Taitaa täälläkin olla sama homma taas edessä,kun oksistot on puihtaat lumesta,eikä ole sitä hohtoa,mikä vielä oli eilen:(..

  VastaaPoista
 11. Upean komiat lumikuvat luonnosta - Kiitos!

  VastaaPoista
 12. Meillä vaan lumi tulee ja menee saman tien:( Kyllä sitä kunnon talvea kaipaa. Onneksi pääsee osalliseksi edes kuviesi kautta:)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Juhannnus matkailua,jota kaipasin...

 Heissan sitä käytiin pohjoisessa,mutta oli niin koleaa ja sateista,että...Isäntä sanoi ekstemporee,jotta nyt sit lähettiin matkaan,ensin ...