21. tammikuuta 2015

Pakkasta,pakkasta riittää nyt

 nyt on sitten pakkasten vuoro ollunna jo jonkin aikaa..Yli -25 paukuttaa melkein jokapäivä ja yöllä kiristyy aina sen verran jotta aamulla on laitettava hellaan tulet ja teen yleensä aamupuuron hellalla,samalla saapi lämmintä talloon ♥..
Tänä aamunakin läksin lenkkeilee,mutta olikin niin pakkasta,jotttei tohtinna ihan pitkälle lähtee,vaik oli lämpimästi päällä,piti aatella,jotta jos laittaa liian paljoon,niin sitä on ku jokin puu ukko tai jäykkä patsas ja eikä tahdo sittten päästä eteenpäin :D...

Se piti jälleen tilata lekurille aika,tuolla toisessa pitäjässä eli pihtiputtaalla on ihana lekuri,jonka luokse taas huomiseks onneksi sain ajan..Se toi selkä on ollunna pahalla päällä,helevetti kun saattaa olla välilevynpullistuma,sikspä pitää päästä magneettikuvaukseen mitä äkimmin sen parempi...Mutta vaikka kuvissa näkyis jotain,niin lekurit ei tahdo leikata halvauksen takia,ja sikspä pitää sitten jotenkin vaan mennä,mutta oikea jalaka on puutunu jo ja sitten ku niitä neulanpistoja tuntui vähän ajan päästä,kun puutuminen lakkas,että huhhahhei vaan...Huoh,huomenna ratkeaa mihin päästään....Suottahan minä täällä näitä kirjottelen ja valitan,lekurit on sitä varten,mutta kun nyt aloin ,ni vähän helepottaa :)

 Aurinko näyttäytyi eilen komeuessaan ja niinpä kameraa kehiin ja kliks....Vaan pakkanen teki niin kylmää,jottei kauan aikaa tarenna pidellä kameraa käsissä,piti toimia...


 Hei tuu ottaa minulta siemen,hei kuuletko sie???,vai mitä touhuat siellä ylhäällä :)
  Mutta tällasta tällä kertoo ja pakkanen vaan tulistuu ja nousee taas iltaa kohden,joten lämmityksiä tekee lähettävä,jotta tarkenoo....

mutta palataan taas...

                             Talvista viikkoa kaikille täällä kävijöille ♥

17 kommenttia:

 1. Kaunista on pakkasen aikaan, mutta ei kyllä oikein kpitkään pysty kuvailemaan, sormet jäätyy.

  Voi, onpa ikävää selkäsi kanssa, toivottavasti saat apua pian.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia. Meillä on jo puut puhdistuneet lumesta kokonaan, ei ennään noin kaunista ole eikä noin kylmäkään ole ollut.Toivottavasti saat avun selkääsi pian. Tyttärelläni juuri samanlainen vaiva meneillään.

  VastaaPoista
 3. Kauniita pakkaspäivän kuvia. Täällä pakkasta 10 astetta. Mukavata päivän jatkoa:)

  VastaaPoista
 4. Olet valokuvannut kauniita kuvia. :)

  Parempaa vointia selän suhteen!

  VastaaPoista
 5. Todella komeat kuvat! Toivottavasti selkäsi hoito järjestyy pian.

  VastaaPoista
 6. Minttuli:Näin on,jottei nyt ulkona paljoa kannata kuvailla,vaikka ois miten kaunista tai pitää oikein nopeesti ottaa kuvia!
  Kiitos toivotaan jotta huomenis alkais tapahtuu :)

  VastaaPoista
 7. mummeli:No jopas me ollaankin tyttäresi kans kohtalotovereita,terkut vaan tytöllesi,jotta kyllä me selvitään tästä!

  VastaaPoista
 8. ritva:Kiitoksia ja samoin sinulle mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Sirpa ja Kollo:Kyllä tässä panee miettii,jotta jos siellä kuvissa näkkyy jotain,mut aina parempi jos saadaan kuntoon selkä,ei tätä kiopuiluakaan kukaan jaksa :(

  VastaaPoista
 10. Sussi:Huomenis meen todellakin sellasen lekurin luo,josta saapöi apua,se ei jää nyhjäämään paikoilleen vaan toimii,niinkuin pitääkin!

  VastaaPoista
 11. On sulla hienoja kuvia! Kyllä on kylmää!!! Tuntuu paljon kylmemmältä mitä mittari näyttääkään. Parempi pysytellä kotona, vaan kun ei voi.
  Toivottavasti selän tilanne paranee, vaan aikaahan se voi ottaa.

  VastaaPoista
 12. Voi miten kauniita talvisia kuvia! Meillä täällä etelä-suomessa ei ole onneksi ihan noin mahdottomia pakkasia ollut =). Toivottavasti saat apua selkääsi,kuvaamasi vaivat eivät ole todellakaan mukavia. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 13. Emilie:Niinpä ja sisällä tuntuu vielä kylmemmältä,kuin ulkona on se vaan jännää miten sillai on:),no luonto osaa tämän taidon myös hyvin!

  Aikaa ottaa ja kun pääsis siihen magneettikuvaukseen,sais enempi tietoa,jotta eteenpäin voi lähtee asiaa viemään!

  VastaaPoista
 14. Katinka:Sinä oot säästynyt näiltä meidän kovilta pakkkasilta siellä etelässä,siellä ku ei korkeita pakkaslukuja ollunna liiemmin:)
  Kiitos toivotuksesta,jospa tästä selviää!

  VastaaPoista
 15. Tähän lääkärin kommenttiin takerruin, joka sano ettei leikkoo ja korjoo sitä välilevyn juttua, koska vois halvaantua!? Minäpä halvaannuin koska ei leikattu ajoissaa. Oikealta puolelta vyötäröstä varpaisiin asti, että näinkin voi käydä niitten välilevyjen kaa! Onneksi mut saatiin kuntoutettua lähes ennalleen, pieni vika jäi jota en juuri enään huomaakaan! Varmaan vieläkin paremmin hoidetaan nykyään työkuntoiseksi, tästä mun jutusta on jo 3Ov kulununna ja jossain vaiheessa huomasin ettei selkä enään ole vaivannut aikoihin....vaan sitten olko polvien nivelrikot ja vaihtovat uudet nivelet niihin! Olen siitä erikoinen tapaus, että mua nämä jonkinlaiset viat on vaan antaneet sisua ja pärjäämistä lisää.
  Onnen tyttöhän olen kun ei tarvi enään sitä kovaa ruumiinlista työtä enään tehdä, ni päärjään kyllä!
  Toivon ja uskon että pärjäät tällä sun hyvällä elämäntavoillasi....mutta onnen potkut laitan kyllä tässä mukaan ja peukutan parasta Tansku....:)

  VastaaPoista
 16. Maikku:Eilen pääsin käymään sen lekurin luona ja het laittto lähetteen magneettikuvaukseen ja sen jälkeen mitä lekuri nyt niissä kuvissa näkköö,sen mukaan lähetään eteenpäin viemään,tosin sano,jotta äärimmäisenä jos ei muuta auta niin lähetään sitä leikkausta kattoo,mutta kuvat sannoo aikas paljon,mitä sieltä löytyy..Mutta toivottavasti tää saadaan kuntoon,jottei tätä kipua tarviis kovin enää kärsiä,hoitomuotoja sit käydään läpi!

  Onnenpotku tulikin sopivasti takamukseeni,jospa se tois onnea tähän,Maikku toivotaan!

  VastaaPoista
 17. Närhistä hyviä lähikuvia, ovat arkoja näyttäytymään.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Juhannnus matkailua,jota kaipasin...

 Heissan sitä käytiin pohjoisessa,mutta oli niin koleaa ja sateista,että...Isäntä sanoi ekstemporee,jotta nyt sit lähettiin matkaan,ensin ...