Kesänlumo

Kesänlumo
KESÄN LUMOA;EI VOITA MIKÄÄN.LUONTO NÄYTTÄÄ ERIMUOTOISTA ELÄMÄÄ;JOTA ME KAIPAAMME.

8. helmikuuta 2015

Tuulista ja aurinkoakin


Se on tänäpäivänä ollut tuulinen päivä,oikein kun tuulee,ni hangenpinalta hennot lumihiutaleet pyörteisenä lentelee metsikköön,,,kyllä se tuntuu rinnassa niin kevään oloiselta ja pikkulintuja lauleloo heleällä äänellä..En kehannu lähtee aamulla lenkkeilee,vaik muina päivinä olen lähtenytkii...Sitä on muutaki touhuilua välillä jottei,,,,,,:)
Jeeee pääsin taas kerrankii näkee tuolla pienen tyttösen,joka muuten on kasvanna siitä kuin viimeks näin,vaik sillä on nappisilimät vieläkin,,,Ihgu vasikka todellakin ja eikä nyt lähtenyt karkuun,menin ihan aitovarteen,isäntä anto niille litistettyja jyviä,kyllä kävi kuhina....Tuolla se näkkyy kattelevan tännepäin ja varmasti miettii,että mitäs ihmettä tuolla touhutaan.....


 Täällä on sit eriaitauksessa lehmiä lisäää...On muuten nyt lunta jokapaikassa mihin katteleekin,oikein talvista tuntua,niinku pitääkin olla....Näitä ei pakkasetkaan haittaa,ovat tottuneet sääilmiöihin ja näillä on paksu ja pitka karvapeite,joten tarkenevat talvellakin....!!!!!!
 

Tänään on pakkasta ollut -6,5,ei paha ja sitä sahaamista edestakas pakkasen ja lauhan välillä tuntuu nyt olevan ainakii ensviikko,alkuun pakkasta muutama päivä ja sit taas lauhaa,,,,,.
Vähän ihmeellistä,pitäs kunnon pakkaset sen minkä pitää ja lauhaa pitempää aikaa,eikä tuollasta sahaamista :(..... 

Kevättä kohti mennään lujaa vauhtia,aatella Helmikuu koht puolessa välin,jippiiiiiii ♥,ja kun ei mieti aina vaan,että oispa kesä ja plää,pläää,vaan menee päivän kerrallaan,kyllä se vastaan tulloo kevätkin :D  

Ei muuta ku 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille täällä kävijöille ja nauttikaa ♥ ♥ 

6 kommenttia:

 1. Kauniita talvisia kuvia! Kuva, jossa oli vene, oli aivan ihana. Teillä on siellä kovasti lunta. Meillä täällä etelä-suomessa ei ole ihan noin paljoa, onneksi, sillä sitä ei täällä oikein saa minnekkään mahtumaan =D.

  VastaaPoista
 2. Kiitos maisema kuvista ja hyvää alkanutta viikkoa !

  VastaaPoista
 3. Katinka:tänne tulikin nyt lunta oikein kunnolla,viimevuonna ei ollunna tähän aikaan yhtään,joten kyllä pittää nauttia talvesta!

  VastaaPoista
 4. Lauri:Kiitos samoin sinulle hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. upeita kuvia jälleen!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania talvikuvia!
  Kyllä se kevät sieltä tulee... aikanaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Kevättä kohti.........

 Moiskis jälleen,sitä on ollunna tämän talven aikaan puuhailua taas,jottei täällä meinaa päästä käymään ollenkaan.Vaan nyt päätin päivittä...