19. marraskuuta 2013

Katolla

Kappas tää kurre näytti oikein esmerkkiä,miten syyään lintulaudalta...ensin kurkotus ja sitten otetaan siemeniä suuhun,noin se menee,,.Tämä vekkujli on tosiaan sukkela,toinen hiipi sivummalta,mutta tämä huomaskii sen ja niin alkoi taka-ajojahti,siinä kiemurreltiin sinne sun tänne,yrittää olla yksin valtias,ei onnistu,pitää toistenkii päästä syömään,,.
 Hei mikäs sieltä kurkkikaan,huomasi toisen tuolla ja niin alkoi jahti ajaa pois,,..Paikalleen jähmettyi onneton,säikähyksestä,kun ajetaan aina pois,vaan tämäpä olikin viisas,tuli uudelleen ja uudelleen,ei anna periks,,...

On näitä nyt takapihalla on 2 kipaletta syömässä ja tuolla etupihalla vilistelee toiset mokomat 2 taisi olla enemmänkin 3 peräti,ja yks juoksi tuolla aitan luona kovaa vauhtia keinulle päin,,.Aatteli,jotta jospapääsen minäkii osingoille,,..
Tinttikin istuskeli oksistojen peitossa,seuraten kurren touhuja ja varmasti olikin,mitä seurata,,.Olipa siinä tosi kyseessä,ihan kuin formula1 kisat konsanaan :D

Vaan tääållä etupuolella pihaa, 3 tsipaletta pitää jöötä,jotta ei tule vieraita toiselta puolen maailmaa,,..Yks taasen läks ajaa pois liikoja,piti oikein vahtia..
Ei oikein kamera pelittänyt,en tiiä mikä taas on vikana.Tulloo sellasia tärähtäneitä kuvia,epäselviä..olen yrittännä asetuksista laitella oikein,mutta ei vaan pelitä,toki harmaata ja synkkää on ulkona,mutta pitäis siltikii onnistua kuvien ottaminen..Jos se on päästä johtuvaaa mekanismia tai,no olokoon,,.Tulloo aika,jolloin onnistun,harjotus tekee mestarin sanotaan,...Kylläpä siinä menikin seuraten touhuilua ulkona ja vettä satelee nyt todellakin runsaasti,katolle ropisee,se luo tunnelmaa.Tuikut onkin jo palamassa..Vaan tulis sitä LUNTA,jotta Joulu ois parempi,toivoa aina passaa,mutta toteutuuko se,ni onkin jo toinen asia,,..

Nyt muihin touhuihin,joten

Oikein hvyää viikkoa kaikille täällä vieraileville,ja tervetuloa uudetkin tänne kattelee kuulumisiani,luonnon rintamalla♥..

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, pihapiirissä riittää tosi kivasti seurattavaa =). Ja oravat ovat kyllä ihan parhaita. Niiden touhuja voisi katsella viikon syömättä =D. Noiden kameran säätöjen kanssa painin minäkin ja haluaisin niin oppia lisää. Mutta kuten totesit, harjoitus tekee mestarin =). Sitä tässä odotellessa =D.

    VastaaPoista
  2. Katinka:Joo mukavaa seurata niiden touhuja ja siinä menee aika mukavasti,tahtoo jäädä muut työt tekemäti,hehee..

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Talvella samoilua luonnossa,lenkkipoluilta napsittua.....

Näin uudelle vuodelle mentäessä jotenkin alkaa kamera villitys toimimaan,niin lenkillä ollessa ku muutoinki.Luonto näyttää oman taiteen...