30. marraskuuta 2013

Talven kynnyksellä

Heissan jälleen,ajeltiin tuolla Kymönkosken suunnalla ja satuin vilikaaseen oikealle tuonne pellolle ja sannoin isännälle,jotta eikait tuolla vain ole kauris ja olihan se,,Ei kun autolla hiljaa vaan eteenpäin ja niinkös otti jalat alleen ja läks lipettiin,vaan yhden kuvan kerkesin ottaa ja hyvä niin,,..

Näitä ei ole nyt näkynyt ainakaan kuukauteen,vaan sitkeitä olivat,kun majailivat Hakkaranpelloilla niinkin pitkään,,.Latan tänne vieläkii kuvia näistä,vaikka ovat jo muuttaneet lämpimiin olosuhteisiin,mutta kaipaus on aina näitä ihanaisia ♥ ♥..Kuvat ovat vähän aikaa sit otettuja,joten nyt on lunta vähän enempi kuin kuvissa..Ihanaa oli tarpoa menemään aamulla tuolla ja lunta toki pyrytti paljoon,tuulessa ei ole hääppöistä kävellä,vaan eteenpäin ol mentävä,jos meinasi,että takasinkii pääsee...Niin tuli lenkkeiltyä tänäänkin..
Vaan käpytikka se jaksaa nokallaan takoa talipallosta ateriaa itelleen,,.ensin katteli maassa,jotta menisköhän tuonne ja ottais suuhunsa,,..

 Tätä tikkaa kattelin,kun ei liikkunut vähään aikaan ollenkaan,vaan kiikkui pitäen kynsillään kovasti kiinni puusta,niin hitaasti keinui edestakaisin hiljalleen tuossa,kun ois ollunna hidastetussa filmissä,hehee,,..Aattelin sitten,jotta saattoi olla,että söi tuota talia niin paljon,ettei jaksanut mennä pitkälle,vaan takertui tuohon.Mutta nyt on taas pirteä,,..On se kaunista luonto näin talvellakin,kun osaa vaan oikein ymmärtää sitä,,..
Eilen kävin hammaslekurissa paikkasivat jälleen ja otti hammaskivee pois,kuinkahan monta kertaa on ottanutkaan ja aina sitä on :(,,,,,,,,,,.Huoh,ulkona näyttää olevan aikas hämärää jo ja joulukin tulloo sieltä meille,niin onko sitten oltu kilttejä,,,sen saa tontut päätellä,ainakin minä oon yrittänyt ola,,,..

Ei muuta kuin Hyvää viikonloppua kaikille ♥ ♥

9 kommenttia:

 1. Kyllä vaan olet ottanut kauniita kuvia. Ihanaa että jaat niitä meidän lukijoiden kanssa.

  Mukavaa viikonloppua Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Erjuska:Kiitoksia Erjuska,joo pyrin laittelee tänne kuvia,kun vaan kerkeen kaiken kiireen keskeltä ja nyt joulun lähestyessä,pienenee täällä olo,puuhaa riittää..Kiitos smaoin sinulle!

  VastaaPoista
 3. Niin kauniit kuvat,kyllä on valoisaa kun on lunta.♥

  VastaaPoista
 4. Joutsenet toivottavasti ennättivät lentää etelämmäksi, nyt tullutta talven myrskyävää ilmaa.

  VastaaPoista
 5. ritva:Kyllä paljoon valoisammalta nyt näyttää ja nyt on pakkasta -11,5,jotenka rapsakkaa säätä..

  VastaaPoista
 6. Lauri:Kyllä ne ennättivät lähtee,hyvissä ajoin vaikkakin olivat pitkäään tuolla pelloilla vielä.:)

  VastaaPoista
 7. Lauri:Kyllä ne ennättivät lähtee,hyvissä ajoin vaikkakin olivat pitkäään tuolla pelloilla vielä.:)

  VastaaPoista
 8. Seijastiina:Niin ovat♥

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Talvella samoilua luonnossa,lenkkipoluilta napsittua.....

Näin uudelle vuodelle mentäessä jotenkin alkaa kamera villitys toimimaan,niin lenkillä ollessa ku muutoinki.Luonto näyttää oman taiteen...