28. joulukuuta 2013

Joulu meni ja nyt ootellaan uutta vuotta

Niin meni Joulukii taas tosi nopeesti,,.Veljen katras tuli maanantaina ja läksivät aattona,kun toisella alko työt joulupäivänä,niin eivät voineet olla pitempään.Kummipoika ol aikas villinä,mut kyllä se siitä meni,kunhan aattoiltaan päästiin..Pukki kävi niin nopeasti,jotta ei ennättäny lapsukaiset nähä ollenkaan,minä sanoinkii jotta pukilla ol kiire jatkaa matkaansa,pitkä taival edessä,,.

 
lapset ol niin hyvillään ja iloisia,kun saivat lahjuksia.Oikein odottelivat pukkia,olivat sopivasti saunassa,kun pukki kävi,sanoinkii jotta heitti lahjakassin kuusen alle nopeasti,kiire painoi päälle :D.. 

 Leivoin tällasen Joulukakunkin,aattelin,jotta nyt täytyy tehä,kun vieraitakin oli ja hyvin teki kauppansa,ei jäänyt pitkäks aikaa jääkaappiin muhimaan,,.kyllä oma hommansa tässäkin oli,aatto aamuna aloin aikasin tekkee,ensin pohja ja sitten loput,,..
Kyllä oli oikein joulutähtien kimallusta tämä joulu,kun yhtenään saatiin näitä kukkasia,Joulutähti onkin kaunis kukkanen kukka,,.Amarylliksenkin saatiin ja niinku näkkyy toinen varsi kukkavanoineen nousemassa vierestä,kaunisat eikö?,,,Ihanan punainen sävy♥,,. 7 joulutähteä,en oikein meinannu saada niitä mihinkään,tuonne olkkarin pöydälle sitten laitoin nyt alkuun ja onahn toki keittiössäkii.. 


                   Kaunis on todella kukka amarylliksessä♥,,toivottavasti kestää nyt jonkin aikaa,ettei kuihdu heti kättelyssä...Joulu meni hyvin kaikinpuolin ja olihan lapsille vähän erilainen joulu muutenkin,kun pääsivät meillä viettää ja isäntä ajelutti niitä traktorilla,kierteli ja kaarteli pitkin tietä,ajeli lenkkiä pihan kautta tielle ja tuolta toiselta puolen sitten takas ja lapset tykkäs,,.Niin paljon tykkäsivät,jotta kohta pyysivät uudeleen ja uudelleen isäntää ajeluttaa,,..

Jotenka odotellaan uuden vuoden aattoa ja miten alkaapi räiskettä näkymään,meikä taitaa ostella muutamia raketteja,en paljoa,sen verran jotta pääsee alakuun:D,,..mutta siihenkään ei ole montaa päivää enää,joten 

palataan niihin tunnelmiin aikanaan ja nyt toivottelen Hyvää Joulukuun loppua :)

8 kommenttia:

 1. Anonyymi9:36 ip.

  Onpas kauniit joulukuvat ♥

  VastaaPoista
 2. Kauniita joulu kukkasia ja miten maukkaan näköinen kakku.Hyvää loppuvuotta.♥

  VastaaPoista
 3. Maija Myrskyluoto:Kiitos!

  VastaaPoista
 4. ritva:Kiitos samoin sinulle Mukavaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
 5. Mukavalta kuulostaa joulusi.
  Komea on kakku ja kukkaset kauniita.
  Minun amaryllikseni kukkansa jo kukki, nyt hyasinttien aikaa.
  Hyvää loppuvuotta ♥

  VastaaPoista
 6. Hello, step to congratulate you and I wish you peace, health and much happiness. A hug wrapped in smiles. Cath.

  VastaaPoista
 7. Seijastiina:Kiitosd samoin sinulle muksaa loppuvuotta,kohtahan tuo alkaa uusivuosi!

  VastaaPoista
 8. weekend et coup de brosse:Thank you for your comment and thank to same to you!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Talvella samoilua luonnossa,lenkkipoluilta napsittua.....

Näin uudelle vuodelle mentäessä jotenkin alkaa kamera villitys toimimaan,niin lenkillä ollessa ku muutoinki.Luonto näyttää oman taiteen...