7. joulukuuta 2013

Joulua odotellessa

laitettiin tuohon karhun pään pääle lyhty,jossa palaa kauniisti kynttilä,,.Ympärillä valkoiosta lunta,antaa kivan tunnelman,,.Joulu tulloo vinhaa vauhtia ja vähän jo tehtykii valmisteluja,katon pesin läppeensä,oli muuten homaa siinä,ei sitä tehä niinku meinataan nopeesti,kun jokapaikan menee läpi ja nyt on mukavampi olo,kun on jotain jo tehnyt alkajaisiksi.

 Tällaset verhot laittelin ikkunoihin olkkariin.Tilasin ne ja tyynynpäälliset myös,samaa väriä olevat,.Soha on tummanpunainen,niin tyynynpäälliset sopii siihen väriin just eikä melkein,,.HobbyHallista ja eikä mennyt kuin 3 päivää,kun tuli paketti,johan ootellinkii sitä tulevaks,jotta saan verhot ikkunoihin sopivasti siivouksen yhteydes,,.
 
Noo tämä meni nyt vähän jouluiseen tunnelmaan,mut menköön,koskapa sehän on ihan kohta ovella meille,,ja paljon kivempaa olla,kun jotain uutta on välistä laittaa kotiinsa ♥..  

                           Sinitiainen siinä tuijottaa suoraan sydämeen,kaunishan toi onkin.Pitää lujasti kiinni,jottei putoa,:D..

 Tiainen pyyhkii nokkansa jalkoihinsa,jottei jää tähteitä,tarkka lintu onkin näköjään,,..

                       Sinitiainen pokkas minulle jälleen,,.mistähän nyt tuuloo tällä pikkuisella,vai,oliko kyseessä joku,,,,,,,,:),saas nähä mitä tarkoitti tuo,arvailujen varaan jääpi tää,,....

 
Jotenka näin tänään ja seurailla täytyy lisää näiden pikkuisten touhuja,siinä menee aika mukavasti,vaan onhan toki tehtävä muitakii hommia,mutta aina kun huomaan ikkunasta,jotta ois kuvan paikka,silloin kliks naksahtaa kamerassa,,.
Eieln leivoin pakkaseen kakkuja,piirakoita.torttuja en ole vielä,mutta ensviikolla sitten alkaakin kunnon valmistelut ja leipomiset,jotenka,,,,,,,,,,,,!!!!

Oikein Hyvää Joulun alusaikaa ja Lauantaita ♥

6 kommenttia:

 1. Niin minäkin kattelen vähä väliä ikkunasta, mikä lintu siinä on syömässä, ja eikun kamera napsaa. Vaikka koetan hillitä itseäni, kun viime talvena kuvasin jo liikaakin. Nyt ei ole näkynyt kuin tali- ja sinitiaisia ja pikkuvarpusia. Tänään oli närhiä. Voipi olla, että mulla on liian yksinkertainen ruoka, kun on vain kauroja tarjolla :)))
  Mutta siivoukset on vielä tekemättä, kääk.

  VastaaPoista
 2. Kyllä noita lintuja on kiva seurata,ja kurre yrittä kaikin tavoin mennä syömään:)

  VastaaPoista
 3. Emilie:Ikkunasta seuraaaminen on hauskaa puuhaa,vaarana,on jotta muut askareet tahtoo jäädä tekemäti,kun ns."unohtuu" kattelee ikkunasta.Minä jo alottelin siivoukset katon pesemisellä ja siitä sit alaspäin menen siivouksessa,onneks vaihdoin verhot jo,,.

  VastaaPoista
 4. ritva:Joo hauskalta näyttää kurren touhut pallon kimpussa,kunnon taiteilija esittää!

  VastaaPoista
 5. Kyllä kurret on kivoja ja tietty tiput kaikki ♥
  Nätit tyynyt ja sohva sinulla, punainen ,ihana :)
  Verhot pitäs laittaa minunkin, vaan ei kiirettä... en taida joulua ees kotona viettää... Pohjanmaa kutsuu ♥
  Mukavaa joulun aikaa, ystis.

  VastaaPoista
 6. Seijastiina:Nuo verhot kiehtoi minua,niin jotta tilasin ja nyt ovat ikkunoissa,kauniit ovat todellakin ja tyynyt soppii niiden kans hyvin väreiltään♥.Kiitos smaoin sinulle hyvää joulun alus aikaa!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Talvella samoilua luonnossa,lenkkipoluilta napsittua.....

Näin uudelle vuodelle mentäessä jotenkin alkaa kamera villitys toimimaan,niin lenkillä ollessa ku muutoinki.Luonto näyttää oman taiteen...