12. joulukuuta 2013

Jouluista valoa ja taivaalla hehkuvaa

Heissan taas,olen laitellu kuntoon paikkoja joulua aatellen,.Pimeältä näyttää päivisinkin ulkona ei paljon ole valoisaa aikaa,jos ollenkaan,niin kuin tänään,aika synkältä on näyttänyt,,,Eilen tekastiin sellanen ajelu tuonne Pulkkilan suuntaan,käytiin viemässä yks henkilö ABC:lle,sieltä tuli veli hakee sen ja siinä ootellesssa juotiin kahvit.Oli muuten piha-alue liukas,voi taivas,jotta sai todella olla varovainen,.Varovaisesti menin takas autoonkin,en hötkyilly,parempi niin,,.Siinä tullessa sitten vielä Kärsämäellä S-marketissa piipahdettiin ostoksilla,siinä meni mukavasti sekin päivä,,,..

 Tännään tuli keittiön verhotkii,sopivasti sain laitettua vähän ennen Joulua,kauniin punaiset kappa ja salusiinit.Verhojen alaosassa tonttuja,kauniit minusta ainakin,niin jouluiset,,.

 Tää sinitiainen lehahti tuohon tapin päähän kattelee,ja mietiskeli aikansa,jotta otttaiskohan vielä talia ja niin tää lennähti pallon ja siinä pyöri pallon kera ympyrää,,,hupaisaa....Jälleen kerran sattui yks aamu olemaan taivas liekeissä tai paremminkin tulenpunainen peitto,aivan upeaa.Läksin lenkkeilee ja otin kameran mukaan ja pääsin jonkin matkaa ja huomasin jotta vaude tosi upeaa.Ilo oli ottaa kuvia kauniista värien helmistä taivaalla,,,...  


 Oli tosiaan kaunista ja siinä aikani pälyilin ja läksin eteenpäin,,.on talven muodostelmia kasveissa,lumi oksistoissa paksuna hohtavana peittona,,..

Lumi takertunut oksistoihin tiukasti kiinni,pitäen itteensä siinä,monimuotoista lumesta♥,nautin kävelessä,kun saan katella luontoa erilaisissa olotiloissa,lumi narskui kenkien pohjissa,,.Vaan tänä aamuna olikin sitten tosi liukasta,herran tähen,jotta vaikka laitoin piikit kenkien pohjiin,niin eipä pitänytkään liukkaalla tiellä,..ihan iljamella tie,voi taivas,eikun käänny takaisin,en lähtenyt pidemmälle,kun ei päässyt,tien vierustatkin ihan liukkaat,hyvä kun pääsin takasin,saa nähä miten huomenna on,,,onko yhtä ??,,,.. 

 Ostoo pläjäytin tällasen kranssin kirppikseltä,eipä tuo paloa edes maksanna,joten laitettiin ulko oveen,,,tuossa saa olla,paljonhan siellä kirppiksellä on tavaraa,vaan tämä huomattiin,joten lähti meijän mukkaan ja sai ansaitsemansa paikan heti,kaunis on♥


Joten eiköhän tässä tällä erää,joulun valmisteluja oon tehnyt paljon ja aikaa ei ole ollunna täällä käydä blogeisanne,harmittaa,mutta jos sitä ois joulun jälkeen aikaa piipahdella enempi sitten,,,,.
Pikkuhiljaa tää hiljenee taas joulun helkkyvien kellojen sointuun,joten 

Oikein Hyvää Joulun odotusta kaikille ♥ ♥

12 kommenttia:

 1. Kyllä on hienot kuvat taivaanrannasta,kaunis krassi.Mukavaa loppuviikkoa:)

  VastaaPoista
 2. Upeita luonnollisia maisema kuvia, Peuran pilkahdus metsästä vakuutti mettämiehet/naiset ei ollu saanu kaikkia sittenkään kaadettua.
  Mukavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 3. Ai että, on aivan ihania kuvia, kaikki, linnut, kurret, taivaan värit ym. Jouluahan sitä pitäs valmistella pikkuhiljaa.

  VastaaPoista
 4. ritva:Kiitos samoin sinulle muksaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Lauri:Oli tosiaan upea nähtävyys tuo taivas,kaunista todellakin.Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 6. Emilie:Joulua oon valmistellu sellasella vimmalla,jotta koht ei tiiä,mitä pittää tehä vielä.Lahjukset on paketoitu,valamiiks oottaa omistajiaan:)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi11:21 ip.

  Ihanat kuvat - lämmintä joulun odotusta sinulle Tansu ♥

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana postaus ♥

  Nuo taivaan värit ovat jotain aivan äärettömän kaunista. Luonto on niin kaunis, ettei siihen yllä mikään muu taideteos maan päällä.

  VastaaPoista
 9. Kauniita kuvia ja kotisi varmaan jo kovin jouluinen.
  Pientä askaretta olis vielä tehtävä ja leipoakin vähän vielä täytyy.
  Kivaa joulualus aikaa ♥

  VastaaPoista
 10. Suvi Kullström:Kiitos samoin sinulle sinulle ja kiva että kävitr blogissani,mukavaa jotta tulit lukijaksi♥

  VastaaPoista
 11. Marika:Totta tuo,jotta luonto näyttää kauneutensa monin eritavoin ja niin kesällä kuin näin talvellakin,todella kaunista ja kiitos,kun tulit lukijaksi!

  VastaaPoista
 12. Seijastiina:On vielä vähän laittamista jouluks,mutta osapuilleen täällä näyttää jo jouluiselta,,.Kiitos samoin sinulle ystis ♥

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Talvella samoilua luonnossa,lenkkipoluilta napsittua.....

Näin uudelle vuodelle mentäessä jotenkin alkaa kamera villitys toimimaan,niin lenkillä ollessa ku muutoinki.Luonto näyttää oman taiteen...