18. joulukuuta 2013

Pikku silausta vaille,,,,

On meitin jouluvalmistelut,menossa kohti loppuaan.Siivoukset olen tehnyt melkein kokonaan ja tänään leivoin torttuja lisäää,luumutäytteellä tein nämä tortut,,.Kyllä sitä on mentykii tohinalla jälleen kerran näitä joulun aikoja,voi tavatonta jotta kauhea hössötys,sinne tänne,kun pääsee vähemmälläkin riehumisella.Vaan sitä kun aatteloo,jotta jouluna pitää olla leivonnaisia,kakkuja,torttuja,,yms.Sitä niin ku ei osaa enää olla ilman niitä vanhan ajan ruokia ja kahveepöytään leivottuja herkkuja.Ja toisekseen pitäis veljeni porukan tulla jouluaattona,ei ole vielä soittoo kuulunu,saas nähä,,,,,Kolme tenavaa siinä hyörii ympärillä,vaan ne tekeekin jouluista sen aidon tuntuisen ja lapsukaiset kuuluu eritoten joulun tunnelmaan ja rauhaisaan yhdessä oloon,,... Tänään leivoin tällasen Joulukakun,ihan nimensä veroisen,joka kuuluu jouluiseen kahveepöytään ehottomasti ja mikä joulun tuoksu oli keittiössä,neilikkaa,inkivääriä,kanelia yms,kakussa,ihana tunnelma tuli,kun uunista tuli tuoksua sisälle,,.
            Ja sit vielä torttuja ja nyt luumutäytteellä,sillä perinteisellä,.Pakkaseen menivät nämäkii,vaan on nyt tosi täynnä,ei sovi oikeestaan enää mitään sinne,.:D,,.Kahvipöydän herkkuja,nams♥...


                Tiainen seurailee alaoksistoissa,jotta muita lintuja pyrähteli ylemmällä oksalla,,.
  JA tämä veitikka se taas osasi,rupesin seurailee ikkunasta,kuinka tää kurre oli pudottanu talipallon maahan siinä se yritti viedä ja pyöritellä etteenpäin tuota,vaan ei oikein onnistanu.Kyllä siinä monet temput tehtiin,jotta sai eteenpäin pyöriteltyä,kuvista näkköö,,..
                  Hömppä seurasi kurrea antaumuksella,siinä olikin seuraamista,ihan huvitti,,..


Nyt tämän hömpän myötä toivottelen kaikille oikein hyvää joulun odotusta,lähden kattoo Lemmen Viemää sarjaa,on muuten hyvä sarja,kannattaa kattoo,vaikka onkin sakemanni kuva :)

Palaillaan ensvuonna jälleen,se on moro :)

6 kommenttia:

 1. Kauniisti siellä loistavat valot,niin ihania leivonnaisia olet tehnyt.Oikein hyvää joulun odotusta:)

  VastaaPoista
 2. ritva:Juuu täällä loistanu jo jonkin aikaa,luo tunnelmaa jouluun ja rauhoittumiseen.Kiitos smaoin sinulle Hyvää joulun odottelua!

  VastaaPoista
 3. Kivoja kurreja ja tipuja ♥
  Joulukiireet vasta alkaa viikonloppuna ja siivous mulla.
  Maanantaina Pohjanmaalle joulun viettoon.
  Oikein hyvää joulunaikaa ystävä hyvä!

  VastaaPoista
 4. Seijastiina:Tuo kurre verratenkin,kun yritti raahata tuota talipalloa mukaansa.:D.Minä vielä maanantaina tilkin paikkoja kuntoon pieni viimeistely silaus ja sitten kuusi sisälle,laitetaan,,.Kiitos samoin sinulle ystis ♥,Hyvää joulunaikaa :)

  VastaaPoista
 5. Kaunista jouluntunnelmaa ja herkkuja olet jo ehtinyt tekemään.
  Kivat kuvat kurren touhuiluista.

  Rauhallista ja mukavaa jouluaikaa :)

  VastaaPoista
 6. Silleen.. ovatkos kaikki pihapiirin lintuset päässeet yhteiselle aterialle?

  Hyvää Joulua ja vahvaa Uutta Vuotta 2014 !

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Talvella samoilua luonnossa,lenkkipoluilta napsittua.....

Näin uudelle vuodelle mentäessä jotenkin alkaa kamera villitys toimimaan,niin lenkillä ollessa ku muutoinki.Luonto näyttää oman taiteen...