3. tammikuuta 2014

Aamulenkiltä kuvattua...

Heissan ja kiitos edelliseen postaukseen kommentoineille,ilo on saada kommentteja,siitä tietää ainakin jotta joku edes käy täällä uudes blogissani,,.
Aamutuimaan läksin lenkille sauvojen kera,niillä on kiva kävellä,voi vauhdin jakaa mukavasti ja saapi ruhokin liikuntaa,olo tuntuu sen jäläkeen ihanan rennolta,niin tästä kuljin tuonne Kapealahden suuntaan,jossa kesäisin näen ihanaiset joutsen pariskunnan,toivottavasti tänäkesänä näen teidät jälleen..
 Tässä sitten on karhuntekijän tekosia näytillä.Tässä kohden tien loppua,mistä käännytään sitten oikealle,mentäessä kaupunnille,niin tää karhuntekijä käy tekemässä moottorisahalla näitä erikokoisia karhuja,tekee kesäisin,näin talvenaikaan ei pysty oikein tekee,paitti nyt ei olekkaan lunta,hmm,vois tehä,mutta kylmä kangistaa sanotaan,ei hyvä,joten kesällä on mukavampaa tehä(en tykkää koko ukosta,joittenkii asioitten takia,en sano mistä johtuu),myös pöllöjä tekkee.Ovat vähän päässeet jo tummumaan,ihmettelen mitähän varten pitännä tuohon jättää,no itsepähä tietää,,, Tyhjältä näyttää Kapealahtikin nyt,jääriite peittää poukaman,,.Täällä näkee kesäisin joutsenet,jopa Heinä,-eli Sinisorsat uiskentelee,,.Vaan ootellaan kevättä tulevaksi ja tänne,,,,,,,:) 

 Vähän nousua on tuonne takaisin mentäessä,mutta enköhän siitä pääse menee ihan hyvin..On tuota tullunna jo tähän mennessä käveltyä lenkillä aikamoisen määrän,joten...
 Kuvasin tien molemmin puolin meneviä ns.puroja,ojia,joissa virtaa vesi valtoimenaan♥,tähän aikaan pitäis olla jäässä,huoh,,..
Ei lumen lunta on tämäkin,nyt pitäis olla ja äkkiä lumisade ja sekin satais useita päiviä,jotta sais mukavan valkoisen maailman,,..
Että tällasta tänään,vaan hei nyt huomasin,jotta tuollahan ulkona maa näyttää valkoiselta,hmm,mut ei näy metsässä kovinkaan olevan,siiis ihan tuollanen pieni rykäisy jälleen,jotta sulaa pois:(..On tämäkin talvi,ei yhtään tunnu siltä,sitä normaalia tunnelmaa,jonka saapi lumesta,kun sitä todellakin on,narskuvat kengän alla mukavasti♥ 
 
Toivotaan,jotta lunta tulis meille,saisimme nauttia valoisammasta ajasta :)
Palataan taas tunnelmiin uuteen alkaneeseen vuoteen....
 
OIKEin HYVÄä VIIkonloppua Kaikille täällä käyneille :)

11 kommenttia:

 1. Eipä lunta sielläkään näytä olevan,täällä tanä aamuna hiukkasen satoi lunta,siihenkö se sit jäi.Ihanat kuvat lenkiltäsi:)

  VastaaPoista
 2. Vaikkei nyt lunta olekaan, niin lenkkimaastosi ovat ihka hyvät. Sitä paitsi jouksu/kävely onkin mukavampaa sulassa maassa. Ehkä luntakin vielä tulee. Pohjoisempana on, meillä on ja minulla oli ilo käydä tänään hiihtämässä. Vedin oiken kunnon hikeen.
  Lenkkeilyinspiksiä koko vuodelle ja muutenkin kivaa tätä alkanutta vuotta.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi7:22 ip.

  Hyvää viikonloppua myös sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Samanlainen tilanne on täälläkin lumen suhteen. Vettä vain tulee päivästä toiseen. Ei ole ollenkaan talvinen olo :/ joten siis kevättä odottelen.

  Mukavat kuvat lenkiltäsi.

  VastaaPoista
 5. Sama keli jatkuu aina vaan, kosteaa ja nollakeli.
  Ajateltiin huomenna lähteä koskelle, näkyiskö koskikaraa, vaan taitaa päivä olla sitä varten huomennakin samanmoinen, vaan eihän sitä koskaan tiedä.
  Hyvät kuvat ja hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 6. ritva:Joo ei näy lumesta tietookaan,vaan on tuolla pihassa ihan pikkasen lunta maassa:)

  VastaaPoista
 7. aimarii:Minä tykkäänkin lenkkeillä tällasessa maastossa,ihanaa menoa ja reippaasti menenkii,vaan kyllä sitä rentoutuu ja kattelee luontoon,et mitä siellä näkyy,ajatukset muualla,pois arkisista askareista,kulkien polkuja,jotka vievät satu maailmaan:)Kiitos samoin sinulle Hyvää alkanutta uutta vuotta,toivottavasti saamme luntakin:)

  VastaaPoista
 8. Ronja:Kiitos samoin sinulle Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Ameba Donna:Täällä ei nyt satele vettä,muuten on sellanen kalsea ja pimeää ulkona kokopäivän ollunna:)

  VastaaPoista
 10. Seijastiina:Kyllkä sais tulla sitä lunta ja paljon heti kerralla,toki kulkemaan pitää päästä,mutta,,,Kiitos smaoin sinulle ystis♥

  VastaaPoista
 11. Hyvin voisi kaukaa katsottuna luulla Huhtikuun elävän.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Talvella samoilua luonnossa,lenkkipoluilta napsittua.....

Näin uudelle vuodelle mentäessä jotenkin alkaa kamera villitys toimimaan,niin lenkillä ollessa ku muutoinki.Luonto näyttää oman taiteen...