15. tammikuuta 2014

Heinävedellä ajelua

Niin alko tänä aaamuna meijän matkan teko.Lähetttiin aamulla aikasin,jotta ennätetään olla Etelä-Petrumassa olevan kaverin luona jonkin aikaa.Se on isännän sotakaveri ja eivät ole nähneet 38 vuoteen,sitten armeijan,,.Niinpä tää kaveri soitteli tässä jokin aika sitten isännälle ja jotenkii vaan kehittyi ajatus,jotta sinne ja niin koitti päivä,jona lähettiin,,.ja oli muuten mutkainen reitti,josta ajeltiin.Oli meillä navigaattori,ja osattiin oikein hyvin muuten,mut se mutkaisuus,,.ja kun mukamas päästiin perille,aja takasin vähän matkaa ja siellä oli sitten kaveri vastassa.ja saa uskoo,jotta asiat mistä ne puhuivat,voi arvata jo....Noo armaija ajoista tietty ja mitä siellä tehtiin,,,voi juuperi näitä miehiä :DJa tuolla ol muuten lunta enempi kuin täällä.Huomasin,jotta ihan talviset maisemat näytti olevan kauttaaltaan,,..Täällä ei ole juurikaan,ihan pieni riite maassa:(,harmittaa vaan niin vietävästi,,,Piti ottaa kuvia enempikii tuolta reissulta,mutta,mutta ..Aina ei mene niinkuin pitäis..

 

Huoh,matka on tehty ja hvyin tultiin takas,ei ollunna hämminkii,,.Peltipolliisia oli tosin vähän matkan päässä,keljutti välillä,piti hiljeltää vauhtia aina niiden kohilla,ettei vaan,,,....
Saunassa on käyty ja nyt rentoutuu,,..Takkaan laitettiin tulet,pakkasherra paukutta yli -18 asteen voimalla,joten lämmintä yöksikii,,.Aurinko näytti meille iloisen naamansa,siitä iloiten matkasimme turvallisesti,,.

Toivottelen Hyvää viikkoa kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat,kyllä kuu-ukko on nyt loistanut:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä täälläpäin on paljon peltipoliiseja, varmuuden vuoksi, kun ei aina oikeet kerkiä vahtimaan ;)
  Suurinpiirtein on tuon verran lunta.
  Ette käyneet Valamossa tai Lintulassa?
  Ei ole tullut meilläkään nyt sinne ajeltua, kun bensa maksaa...
  Pilvet on niin hienoja näin pakkasella.

  VastaaPoista
 3. ritva:Kyllä kuu möllötti eilen illalla komeesti meille:)

  VastaaPoista
 4. Emilie:Sellanen oli meillä tarkotus,jotta käydään siellä luostarisssa,mut se jäi,,.Kuopiosta päin,kun ajetaan,ni aina vähän väliä oli peltipoliiseja,toisaalta iahn hyväkin,et on,,.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Talvella samoilua luonnossa,lenkkipoluilta napsittua.....

Näin uudelle vuodelle mentäessä jotenkin alkaa kamera villitys toimimaan,niin lenkillä ollessa ku muutoinki.Luonto näyttää oman taiteen...