29. tammikuuta 2014

HUOVUTUSKURSSILLA...

Oltiin tässä minä ja yks toinen naisimmeinen huovutuskurssilla,näin ekana päivänä alettiin tekkee töitä ja pittää sannoo,jotta se kävi,kuin luomisentyö kaverilta,.kertakaikkiaan ihan kuin no kuitenkin,pistot kävi suitsait sukkelaan siltä,pistämällä aloitti sellasen autonistuimeen,missä kuski istuu niin sellainen suoja,jotta parempi istua,,Minä alokkaana tällasen tein,koskapa se ope sanoi,että me alotetaan tästä ja sellaista harsomaista levittettiin ensin ohuemmaksi ja sit alettiin pyörittää,välillä piti sormenpäillä ruiskata mäntysuopavettä jotta paremmin huopuu ja tein marjatertun,omanlaiseni sanoisin,,.Mielikuvitus rajana tässä työssä.Tuo kävis myös rintaneuleena,tuohon vaan hakaneula kiinni ja rintamukseen kiinnitys,,.

Tämän sain ekana päivänä tehtyä ja sitten aloittelin pöytäliinan tekkoo,se on vähän vielä kesken ja en laita keskeneräistä työtäni tänne näytille,sen takia,jotta mitä iloa on keskeneräistä näyttää,valmis on parempi esitellä myöhemmin sitten ja sen saan valmiiksi enskuulla,sillon on seuraavat tunnit ja päivät,joina teen,,.Jos kerkeen teen vielä huovutuksena ohuesta harsosta ikkunaverhon,johon kiinnitän huovuttamalla joko perhosia tai joitain muita eläimiä,sen näkee,,.
Alussa ope ittensä tottakai esitteli ja meitin vuoro sitten vuorollaan siinä sitten esitellä ja oliko enskertalainen vai jo ollunna aikasemmin sen mukaan sitten neuvottiin alussa ja piti sanoa,mitä alkaa tekkee huovutuksessa,toisilla näytti olevan hatun tekoa,toisilla taas laukkuja,jne,ja tuntu heti alkuun,että tämähän alkaa jo lähtee menee ihan mukavasti,nuo marjat ei ollut vaikeita tehä,meinasin et teen muutaman vielä,sitten aattelin,jotta olokoon kunhan nuokin saisin tehtyä ja niin sain,lehtien teossa ja varressa ei menny kovinkaan,,,,,.pitemmällä olivat ja yks immeinen sanoi,jotta 8 vuotta tehnyt tätä huovutushommia,aatella,,,,,,..
 Äsken pääsin kurrea ihailee kun tuolla keikkuvi ja huijui,kun yritti jälleen kerran ajella toista pois ,onnistumatta siinä,,..Toinen tuli uudelleen ja uudelleen vaan,ei antanu periksi,:D


 
Kaunis toi saintpaulian kukat,jotta piti tännekii kuvaa saada.Ihgun väriset kukkaset,jotka valloittaa sydämen kauneudellaan nämä kukat♥

No niin koneen sain eilen illalla takas ja vielä oli pientä hienosäätöä lopussa ja kateltiin kaikki,mitä pystyttiin,,.Meni uusiks koko tiedostot,asetuksineen päivineen,huoh,,,oli tässä hommaa,turhanpäiväiset,vanhat tiedostot pois,joilla ei tehnyt enää mitään,nekin muuten aiheuttaa hidastusta näissä,toivottavasti pelittää,jottei,,,,,,,,,,:)
Että tällanen kurssitus ja laittelen kuvia valmiista töistäni,kunhan ja jos kerkeen tehdä,huovutusta ei niin vain tehä noppeesti.Siinä on monta erilaista tekovaihdetta,,.

Toivottelen aurinkoista Keskiviikkoa täällä kävijöille :)

14 kommenttia:

 1. Hienot kuvat :)

  Kauniin marjatertun olet tehnyt, jään innolla odottamaan kuvia huivista ja verhosta. Kuulostaa mukavalta kurssilta.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista hommaa, innolla oottelen mitä teet siellä. Kaunis on tuo huopakorukin.
  Kurret on kyllä kivoja seurata, minne lie meidän kurret hävinneet.
  Aivan ihana tuo alin kuva, tosiaan kuin kalenterista.

  VastaaPoista
 3. Ameba Donna:Joo laittelen kuvia,kunhan ensin teen pöytäliinan ja verhot valamiiks,,:)

  VastaaPoista
 4. Emilie:Jos kerkeen teen patalapun noiden lisäksi,mut se jää nähtäväksi,mitä kerkeen!!,saintpauliassa on komeat kukkaset,ihan niinkuin kalenterista :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kurre ja kaunis santpaulia.Empa tuota huovutusta ole koskaa tehnyt,paljon olen kuullut siitä:)

  VastaaPoista
 6. Huovutuskurssi vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! Kauniin korun olit jo ehtinyt tehdä. Täällä innolla oottelen kuvia seuraavista töistäsi :)

  VastaaPoista
 7. Kiintoisaa lukea huovuttamisesta. En ole aikaisemmin tiennyt, miten niitä tehdään.

  VastaaPoista
 8. ritva:No enhän minäkään oikeestaan tiennyt mitään,olin kuullut tosin paljonkin tästä,vaan se työ mitä miten tehään,.:)

  VastaaPoista
 9. Ansku:Kyllä niitä saadaan tänne kuvia lisää,kunhan sit aikanaan kerkeen tehdä kurssilla ja miten monta,riippuu ajasta kuin menee aina yhteen tekemiseen ja mitä tekee!

  VastaaPoista
 10. Sussi:No nyt tiedät ja lisää tulloo aikanaan kuvia toivottavasti :)

  VastaaPoista
 11. Hmm... mielenkiintoista touhua :)
  Kiva huovutus työ.
  Ihku kurre ♥
  Mukavaa tammikuun loppua Ystis ♥

  VastaaPoista
 12. Jonkinlainen tuntuma on huovutukseen vaativaa askartelua ja hauskaa !

  VastaaPoista
 13. Seijastiina:Huovutus on mielenkiintoista,mutta vaativaa työtä,siinä kysytään hermoja välillä kun rupeet ja rullalla esim; pitää rullata puolituntia yhtäsoittoa ja vielä 2 kertoo,muuten kivaa puuhaa,jos tykkää:)
  Kiitos samoin sinulle ystis♥

  VastaaPoista
 14. Lauri:Nimenomaan vaativaa,mutta hauskaa ja mielenkiintoista!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Kisailua ja porukassa oloa......

 Heissan kyl oli kiva seurailla näitä otuksia,kisailua paikasta toiseen toinen yritti tulla tuohon aterioimaan vaan eipä onnistunut,ko Top...