10. tammikuuta 2014

Kosken pauhua

           
    Sitä ajeltiin jälleen tuolla Kymönkosken suunnalla ja isännälle sannoin,jotta pysäytäppäs auto,minä lähdin kävelee sillalle ja niin siellä vaan pauhinaa oli,valkopäisiä vaahtoaaltoja lipui kokoajan eteenpäin,survoen vettä eteenpäin,,,.Täällä vesi kulkee alati joka sekuntti eteenpäin,kivet keskellä kuohua ja läiskettä,,.. 

 
ja syykin on tänne tulooni,se jotta kuulin aikoinaan,että täältä löytyis koskikaroja,vaan en nyt ainakaan hoksinut niitä.Voi että olen jahannut niitä jatkuvasti,pääsisin kerrankin saamaan kuvia,voisin näyttää muillekin,jotta nyt on linssissä,,.Se ei taida ihan jokapaikkaan tullakkaan.. 

  Kävelin sillale ja tällanen pienimuotoinenkin koski on kehittynyt ja tuolla kauempana mennöö pieni silta,jotta on helppo ylittää tämä :)
 
 
   Näyttää ihan kuin jäörvi ois sula,mut ei ole jääriite on veden alla,kauniin tyyntä muuten on,,.ja isäntä muuten huomas tässä ajaessa autolla,sannoi että katoppas koivunoksissa on lehtisilmut aukeamassa,eli jos nyt lehtiä tulee,ne paleltuu ja keväällä ei tule yhtään puihin lehtiä:(,saas nähä toivotttavasti ei näin käy,,..

  Sitten kattelin ikkunasta kun kaks pikkusta oksilla kumartelivat minulle,ihan selvästi jotain näkivät ja päättivät,että,,,,.....:),,joskus käy näinkii---->>>>

 
Kiitoksia vaan pokkaajille tästä näytöksestä♥,hehee...




 Sinitiaiset pää kallellaan tuijottivat,,näkivätkö sitten minut ikkunan läpi en tiiä,mutta tuossa ne ihmettelivät,,.ja ei oel kuvanlaatu hyvää,näkee kuvista,kun otin hämärän rajamailla,ei se onnistu ikkunan läpi kuvaus,niin kuin pitäis..
 Kaunista huurretta eikö?,kyllä luonto osaa,kunhan me vaan nähtäis sen merkitys oikein ja mitä luonto haluaa kertoa meille,,Kaikki eivät ymmärrä sitä,,..
Tämän kuvan myötä 

Toivottelen kaikille Hyvää viikonloppua ♥ 

Ja kiitän kaikkia jotka olivat kommentoineet edelliseen postaukseeni,ilman teitä ei ois tätä blogiakaan!!!!!!!!!

11 kommenttia:

 1. Koskikuvat aina minua kiehtoo ♥
  Koskikaroja kannattaa bongata, siellä ne saattaa hyppiä veteen etsimään sapuskaa.
  Liekkö nekin ihmeissään tästä omituisesta talvesta, ettei niitä näy paikoin en tiedä.
  Tiput aina ihania ♥
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Kauniisti koskikuohuu,hyvät kuvat linnuista.Oikein hyvää viikonloppua Tansku:)

  VastaaPoista
 3. Hurjan hienot kuvat, onhan vesi korkella sielläkin.
  Lintukuvatkin ovat hienoja ja veikeitä.

  VastaaPoista
 4. Laitoitpa paljon katseltavaa. Kiitos. Harmaat kelit ei kyllä paranna yhtään tilannetta kun ikkunalasin läpi kuvaa. Ps. Tuon roskaposti jutskan voisit poistaa.

  VastaaPoista
 5. Seijastiina:Kyllähän minä bongailen niitä,vaan tuolla ei nyt ollunna,tämä ilmasto varmasti tekee niillekin hallaa,jottei tule näille main.Kiitos smaoin sinulle Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. ritva:Kiitos samoin sinulle:)

  VastaaPoista
 7. S.Willberg:Kiitoksia!

  VastaaPoista
 8. Emilie:On todella nyt korkealla,kun on sadellut jokapäivä melkein täällä!

  VastaaPoista
 9. Harry Kalenius:Ei todellakaan ikkunan läpi on vaikeaa kuvata,pitäis olla päivänvalo,ettei ois näin harmaata ja synkkää:(

  VastaaPoista
 10. Et saanut koskikaraa, mutta muita ihania lintuja kylläkin =). Käy sitkeästi vain koskella, minä olen tavannut koskikaran kahdella eri koskella, toisen Helsingissä ja toisen keski-suomessa. Hyvällä tuurilla sinäkin saat sen joskus linssin eteen =). Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Uusi blogini toinen...

Täällä puutarhablogini Käykääpä ihmeessä tsekkaamassa,MITÄ SIELLÄ KIRJOTTELEN ja kuva kertoo paljon 👍😍🍒🌿 Nyt ei ole paljoa kerrottavaa...