21. tammikuuta 2014

Kurren miettiessä,katselen lumetonta metsää..

Heissan jälleen ja kiitos edelliseen postaukseen kommenttia heittäneille,on mukavaa saada lukea ja vastata niihin.Olen huomannu jotta muutamat käyvät täällä kattelee,,.Omaksi iloiksenihan tätä teen ja jos joku eksyy tänne en pane pahakseni ollenkaan,silloin pääsen lukee sen blogia,kun ensin täällä käypi,,..
                                     
 lenkiltä tullessa huomasin ikkunasta,jotta siellähän on innokas talin nokkija,,.Vekkuli kurre tarmokkaasti otti pallosta paloja ja natusteli suussaan,vekkulia ilolla kattelin ja siinä mietti jatkoa mihin lähteä,,..

Aurinko alkoi pilkistelee oksistojen raoista ja oksat on pullollaaan valkoista harsomaista peittoa,notkuen keikkuvi oksat edestakasin,odottaen kevääntuloa,,.
 
 Jälkiä yritin pyydystellä linssiini,mutta en löytänyt kuin,jänön ja jäljet,kurre siksaks menny tien poikki monesta kohtaa,,.Jänönen loikkinu tien varressa ja mennyt menojaan,mutta yhdet oli sellaset,jotta varmasti jokin isompi otus kävelly,täällä pihassa,tulin lenkiltä ja huomasin,jotta mik...suuret jäljet olikii,suippokärkeä näkyi olevan.Piti ihan isäntä käydä hakee kattelee niitä,ei ne ketun ainakaan ollunna,sillä on pienet,,.Ois pitäny kuvaa ottaa jäljistä,nyt on myöhäistä,,,..:)
   Metsässä ei näy juurikaan lunta,niinkuin näkkyy kuvasta,kuvasin tieltä,lenkkipolun varrelta tämän,,.Jotenkii satumaista,metsän keskellä on,,,jotenkii tunnelmoivaa ja salaperäistä lumoa♥...
Lunta satelee tai on saeellut koko aamupäivän,hiljalleen hiutaleet leijailee maahan ja kun katselen ulos näkkyy hohtavan valkoista maisemaa,,.......:)

Joten nauttikaa luonnosta ja auringosta,paitti nyt ei paista aurinko ja ei ollut pakkastakaan aamulla kuin -14,4,viikonlopulle luvattu vain muutamia asteita,jotta parempaan suuntaan mennään,,...:)

Oikein hyvää viikkoa ♥ ♥

10 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia taas! Söpö orava. Onneksi tänään vähän pakkanen väheni, kaunista on ulkona kyllä. Teillä näyttää olevan vähemmän lunta kuin täällä, eikä meilläkään ole kuin alle 10 cm lunta.

  VastaaPoista
 2. Emilie:Joo toi kurre osaa taitonsa esiintyä,ilolla kattelen sitä.Pakkasta ei tarvii olla enäää kovin,ulkona on piristävää liikkua nyt tähän aikaan..

  VastaaPoista
 3. Kivat kuvat ja eläimet - Kiitos !

  VastaaPoista
 4. Harvoin pääsee talvella näin keveästi metsässäkin liikkumaan kuin nyt.
  Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 5. Aivan upeita kuvia! Varsinkin tuo auringonlasku(?)! Sinulla on varmnasti hyvä kamera?

  VastaaPoista
 6. Lauri:Kiitoksia,tykkään kuvata luontoa:)

  VastaaPoista
 7. between:kyllä ja parempi kävellä poluilla,kun ei ole paljoa lunta,tietty jonkin verran pitääkin olla:)

  VastaaPoista
 8. mama:Kyllä minulla on PowerShot Canonin kamera,hyvä onkin kuvatessa ja 35x.:)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Uusi blogini toinen...

Täällä puutarhablogini Käykääpä ihmeessä tsekkaamassa,MITÄ SIELLÄ KIRJOTTELEN ja kuva kertoo paljon 👍😍🍒🌿 Nyt ei ole paljoa kerrottavaa...