30. tammikuuta 2014

Metsässä

Tänään olin sananmukaisesti metsikössä.Isännän kans lähettiin,kun pyyti oikein,jotta lähe mukkaan,se kun merkitsi puukasat nauhalla,mitkä kasat sitten aikanaan ottavat pihaan ja siinä samalla pääsin kuvaamaan luontoa.Ei ollunna lunta metsässä kovin,voi jestas sentään,,.
Mutta kiviä niitä löytyi ja suuria lohkareita,,.Vierivieressä möllöttivät,vaikka minkämuotosta,jotta on tuo luonto osannut muokkailla osaansa hyvin,ei siihen ole paljon meillä sanomista,,..

 Siellähän muuten näköjään isäntä ihan pienenä näkkyy kattelevankin,nauhalle sopivaa oksan tynkää,mihin sitoo nauhan,,.Aurinko pilkisteli puiden lomitse sädehtien kauniisti♥....
 Jänöjussikin oli hypellyt pitkin puiden ympäryksiä,tehden valtavan kokoisia jälkiään,,.Mukava seurata ja pakkanen jälleen paukuttaa kovasti ja ei tarennut oikein kameran kans kauan aikaa kuvailla,piti välillä laittaa rukkaset käteen,kivaa oli kävellä ja katella luontoa syvemmältäkin.Lunta kun ei ollunna paljoa,se helepotti kävelyä ja ei kovin suurelta alalta onneksi merkitty,sellanen sopiva lenkki reitillä oli,,..
 

                Tästä akoi nuo kivien röykkiöt näkyä,,.oli jos jonkinlaisia muodostelmia,,.
                                 Valtava kivenjärkäle siinä makoili rauhassa,on totisesti valtava :)

 Ja seuraavassa paikassa tässä lisäääää kiveä,mahtavia onkaloita ja niin tuossa alemmassa kuvassa luulinkii jotta on luola syntynyt kivikasasta,vaan iahn kuin jalat jotka tukee tuota valtavaa möhkälettä,jännä :)

Mukavaa oli lähteä kotona käymään ja jäätietä porhallettiin autolla,mutta kyllä kannatti taas.Todella upeaa taivaalla värien sykähdyttävää näytelmäää♥ ♥   
Jotta tällaista tänään,kiva ajella jäällä ja tasaista onkin paljon parempi ajella,kuin sellaista rösöpintaista,auto pomppisi ja ei ois mukavaa kyydissäkään,joten mukava talvinen pakkaspäivä kuitenkin oli -20 mittarissa kokopäivän,tosin aamulla -24 :) 

Oikein hyvää torstai illan jatkoo :)

P,s, Käykäähän tuolla toisessa Junnun blogissa kommentoimassa arvonta alkoi tänään siellä :)

7 kommenttia:

 1. Jos metsään haluat mennä nyt niin takuulla yllätyt =). Metsä on kiva kuvauspaikka. Tuo kuva joka oli otettu jäällä oli upea! Kaunis auringon lasku.

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia metsästä. Nyt on helppo liikkua metsässä kun ei lumi haittaaOikein hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Katinka:Kyllä nyt on kivempaa kulkea metsissä,kun ei ole lumi sotkemassa:)

  VastaaPoista
 4. mummeli:Kiitos samoin sinulle Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia ei sielläkään metsässä ole paljonkaa lunta:)

  VastaaPoista
 6. Onpa jäätie näyttävä maisemineen, vähälumisuus korostaa näkymiä.

  Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 7. Johan on jääkausi tiputellut lohkareita ;) Jossain niitä on paljon ja toisaalla ei ollenkaan.
  Onhan hienot auringonlasku kuvat.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Uusi blogini toinen...

Täällä puutarhablogini Käykääpä ihmeessä tsekkaamassa,MITÄ SIELLÄ KIRJOTTELEN ja kuva kertoo paljon 👍😍🍒🌿 Nyt ei ole paljoa kerrottavaa...