20. tammikuuta 2014

Reipasta pakkastalvea

Heissan jälleen,se on ollunna todellakin reipasta pakkasta nyt,alkoi viimeviikolla nousta ja ollut -16 ja -23 asteen välillä,yöks tosin noujsee entisestään,,.Kauniita aurinkoisia päiviä,ulkoilla ja niinpä oon joka aamu lähtennä sauvoilla kävelee ja tosi reippaasti on mentykin.Sieltä se pilkistelee puiden raoista meille kauniit auringonsäteet,jotka kimaltelee lumoutta,,,..Tästä sitä mennään tuonne mutkan taa,salaperäiseen maailmaan..Toiset valittaa,jotta tällasella ilmalla,eivät lähde ulos,koskapa henkeen ottaa,ei minua ota yhtään,vaan vetelen raikasta ilmaa just keuhkoihin ja samalla nautin luonnon ihmeellisyyksistä.On pitännä pitää isoja rukkasia käsissä,jottei paleltuis kädet ja niissä ei muuten palellu,mut kun pitää kameralla ottaa kuvia,joutuu heittään pois siks aikaa ja nopeesti on toimittava,jottei,,,,,,,.:)


 
Aurinko paistoi kauniisti ja vilahteli puiden lomitse,luoden salaperäisen ja lumoavan henkäyksen :) Tintti seurailee pakkas aamun tuivertaessa jalkoja pieniä,voi onneks saavat syödäkseen talia ja siemeniä,jotteivat paleltuis,,.Vaan on käynyt niin,että kuolee vaik ois miten syömistä,liian kovia pakkasia on ollut,eivät poloiset kestä ja kuka nyt kestäiskään liian kovaa pakkasta,,..:(
Tämä elämä on joskus liian kovaa ja ilman kovaa ei ole elämää näinhän se menee.On se mukavaa tää luonnossa kulkeminen ja on hyvä omalle kunnolle,pysyy ruho kuosissa ja on pirteämpi olo,,,..

Näin mennään ja Hyvää alkanutta viikkoa kaikille jotka käyvät täällä ♥ ♥

P.s.Olen ajatellut pitää arvonnan tässä jossain vaiheessa,palkinnoista ei ole tietoa vielä,mutta ilmoitan hyvissä ajoin ja sääntöön tulloo pieni muutos aikasempaan verrattuna,kerron sit lisäää.Mutta tämä nyt näin vinkkinä ilmoitettuna,joten varautukaahan siihen,,.:)

9 kommenttia:

 1. Oi kun kauniit kuvat ♥ mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin :)

  VastaaPoista
 2. Kuvaajan sormet on aina pakkasilla vaarassa kylmettyä. Minulla on vaikka minkälaista sormikasta ja hanskaa kädessä, mutta silti.

  VastaaPoista
 3. Suvi Kullström:Kiitos samoin sinulle Suvi:)

  VastaaPoista
 4. Sussi:Elä muuta sano,joten pitää nopeesti toimia:)

  VastaaPoista
 5. Taas niin kauniita kuvia! Meiltä on nyt linnutkin kadonneet, kun on niin pakkanen. Rasvat on niin kovia ettei saa urakkaa.
  Pihalla käydessä taas kuvailin, niin kyllä näpit jäätyy äkkiä :=)

  VastaaPoista
 6. Vaikka millaiset tumput kuvaushetkeä varten laittaisi, lopulta huomaa räpsivänsä paljain sormin.
  Kauniita talvikuvia!

  VastaaPoista
 7. Kyllä on kauniit pakkaspäivän kuvia.Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 8. Emilie:Kyllä vaikka kuin nopeesti kuvata,ni meinaa jäätyy kädet..

  VastaaPoista
 9. Kauniit kuvia, viikonloppua olikin upea ♥
  Mukavaa uutta viikkoa Ystis ♥

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Uusi blogini toinen...

Täällä puutarhablogini Käykääpä ihmeessä tsekkaamassa,MITÄ SIELLÄ KIRJOTTELEN ja kuva kertoo paljon 👍😍🍒🌿 Nyt ei ole paljoa kerrottavaa...