23. tammikuuta 2014

Teerien tepastelua lumessa...

Heissan,vielä pääsin tekkee postausta tännään,kun huomenis tää kone lähtee huoltoon yhdelle kaverille,joka toivottavasti laittaa kuntoon.Aikoi hutkia ja korjailla ja tietty putsata ja keventää "roskista " tää kone,joka on niin tiedoistaan raskas,ei ihme jos ei pelitä,,.
Niin tänä aamuna läksin sauvakävelee tottuun tyyliin ja pakkasta -25.Sitä mentiin reipasta vauhtia ja huomasin,jotta ei mitä,,,,nämähän on teeren jälkiä,voi himskatti kun kenkutti,ois kiva ollunna saada linssiin teeriä,mutta kerkesivät oitis lähtee tuosta,vähän ennen tuloani uskoisin,niin tuoreet jälet olivat,,..Oli ristiin rastiin jälkeä,lämpimikseen temusivat,hehee,,,harmi vaan kun en nähnyt.Aamusti varhain ovat mäemmä liikkeellä,jos oisin tullu aikasemmin,oisin voin,,,Niin soppii jossitella tässäkii kohtaa,oisinko sittenkään nähnyt...Mene ja tiedä...

Ompas hyvin suihkari päässyt kuvaan,,:),on sitten upeeta talvea tällä hetkellä,vaik lunta sais olla vähän enempikin.Lumipeitto oksistoissa on harmaisen kaunista katseltavaa,tosi ihanaa kiiltävää lumihiutaleita tulvillaan,,..Kyllä kelepoo :)

 
Nyt sitten aamulla lenkkeilyn jälkeen seurailin takapihan elämää pikkulintusten muodossa,,.Kyllä riitti niillä puhdetyötä talin syönnissä,oli sinitiaista,hömppää,talitinttiä jakävi siinä tikkakin nokkimassa oman osansa,,. Tää hömppä on näköjään säikähtänyt,hehee huvitti kun aikanaan kattelin tätä kuvaa,jotta ompas hyvin osunut kuvaus,,.Takatukka punk-mallia:D
 Hömppä piilossa oksistojen seassa,hyvin hämävää kuvaa,vierailijoita kohtaan,eivät hoksi heti,tätä,,..Voi sentään kyyhötti oksalla katsellen muiden menoa♥
Joten tällaista tänään ja...........
Niin huomenna menen huovutuskurssille,saas nähä osaanko tehdä mitään siellä,,.Tämä sai alkunsa siitä,kun yks tuttu aikoinaan puhui,jotta kiinnostaiskos sellanen minua ja sannoi,että mieti rauhassa,nooo meni aikansa ja siinä ykskaks ajattelin,jotta mitähän jos,,,,,Niinpä soittelin tälle henkilölle,että mitäs tuumit jos lähettäs,,,,siitä se sitten alkoikin,aatella jotta minäkii innostuin huovuttamisesta,,,,,..
Huomen illalla mennään ekapäivänä,sitten lauantaina aamusta ja sitten onkin monta tuntia,,noo seuraavat kurssit on enskuussa kahtena päivänä,kyllä sen kestää,,,,

Kone huoltoon huomenissa,siks postasin nyt,koskapa en tiiä milloin saan tään koneen takasin.Huoh ilman konetta,voihhh pärjäänkö...saas nähdä,noo kyllä minä pärjään,toivottavasti :)

P,s.Seuraavalla kerralla arvonnasta enempi,se onkin ohjeeltaan vähän erilaisempi kuin ennen,mutta siitä toisaalla,,..Junnu pitää samalla kertoo oman arvontansa,joten tervetuloa myösa sinne aikanaan ♥

Talvista alkavaa viikonloppua täällä kävijöille :)

13 kommenttia:

 1. Onhan hienoja kuvia :)
  Huovutus on kivaa ja saa kaunista aikaan.
  Äkkiä ne päivittää ja fiksaa koneen kuntoon :)

  VastaaPoista
 2. Aikoinani opettelin huovutuksen ja silloin ihmettelin, että onko se tosiaan niin monimutkaista ja isotöistä!? Olihan se, opin ja tykkäsin, pitäs kait taas jossain vaiheesssa viritellä sitäkin hommaa, vaan olis mentävä kanssa uuvelleen koulutukseen, asiat vissiin niin paljon muuttunut vuosien mittaan.

  Sitten laita töistä näytteitä tänne, heti rupes kiinostaa...;)

  VastaaPoista
 3. Emilie:Toivotaan jotta saapi tään kuntoon,jottei tarviis aina olla laittamassa tätä,kenkuttaa jo...Saas nähdä miten tään akan käy huovutuksessa:)

  VastaaPoista
 4. Maikku:Toivottavasti ei ole suuritöistä touhuilua,tottakai siinä joissain kohdin tulloo suurityö tehtäväks,,.Juuu kunhan ensin saisin tehtyä kunnollisen,jotta sitten voisin laittaa kuvia tänne:)..

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia!Teeren jälkiä piti ihan isännällekin näyttää:)

  VastaaPoista
 6. Nyt on ollut tosiaan niin kaunista, ettei siitä tahdo millään saada kyllisensä.
  Viikonloppuna onkin pihabongaus-tapahtuma, joten silloin pääsee ihan virallisesti kirjaamaan nähtyjä lintuja.

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia olit ottanut. Oma suosikkini oli kuva isosta yksinäisestä koivusta, todella kaunis kuva! Niinhän se menee, että näitä välineitä tulee välillä huoltaa. Minä kyllä tuntisin tuskaa,jos en pääsisi koneelle, joten toivottavasti saat koneesi pian ehyempänä takaisin =D.

  VastaaPoista
 8. Mielenkiintoisia touhuja sinulla edessä.
  Huovutus voi olla ihan kivaa, jos tykkee huovutustöistä :)
  Mukavat kuvat.
  Iloa ja reipasta uutta tammikuun vika viikkoa huomenissa Ystis ♥

  VastaaPoista
 9. Emilie:Meni tuossa muutama päivä,nyt sain vasta koneen takas..:)

  VastaaPoista
 10. Tirriliisa:Kiva jotta näytit,jälkiä,ristiin rastiin niitä olikin.:)

  VastaaPoista
 11. between:minä en kerennyt bongailla pihalintuja,oli muuta tehtävää ja eikä tuolla ollunna niin montaa,jotta ois voinut ihan laskee..

  VastaaPoista
 12. Katinka:Tänään sain tämän koneen,vielä oli pientä laittamista täällä,mutta toivottavasti nyt pelaa paremmin.:)

  VastaaPoista
 13. Seijastiina:Ihan jännää oli huovuttaa ekaaa kertaa..Toisena päivänä pöytäliinan,jonka teen loppuun enskuussa,en kerennyt,paljon viepää aikaa oli näissä töissä muutenkin,ei se huovutus niin nopeaa ole,kuin luullaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Talvella samoilua luonnossa,lenkkipoluilta napsittua.....

Näin uudelle vuodelle mentäessä jotenkin alkaa kamera villitys toimimaan,niin lenkillä ollessa ku muutoinki.Luonto näyttää oman taiteen...