15. helmikuuta 2014

Huovutuskurssin päätteeksi

Heissan nyt sit päättyi huovutuskurssi ja tältä näyttää loppusilaus työt.On siinä vaan oma hommansa,tehä näitä,ei sitä mennä niinku luulisi,jotta eihän tässä mene kuin piutpaut,vaan ei ole.
Mielenkiintoista puuhaa etten sanoisi,ja tässä näkköö oman käden jäljen,miten on onnistunut ja tämäkin pöytäliinan laitoin keittiön pöydälle,saapi siinä köllötellä,samalla saan ihastella työtäni...

 


 
Tässä on harsoverhot jotka huovutin perhosilla.Ensin tehtiin perhoskaavat ja kaava laitettiin kankaalle ja sitten pistämällä neulalla tökitin erivärisillä langoilla reunat ensin ja sitten muut alue haluamalla värillä.On siinä todellakin työ,että saapi tehtyä tällastakaan yleensä,,..Noo en tiiä syksyllä tää jatkuis,mutta saas nähä meenkö,,,..

Tässä ollaan flunssan kourissa kovin ja niin menin kurssille,vaikka tänä aamuna tuntu,jotta en jaksa,mutta piti saada tehtyä nuo valamiiks siellä ja niin sain ja jäi vielä pikkasen aikaakin,että sillai...Muutamia päiviä ollut jo flunssa ja rykiä saapi,jotta keuhkot irtoo kohta :(,,.Lääkitystä oon ottanu,mutta ei auta,se kun on virus,niin siihen ei auta mikään,ei muuta kuin kärsi,,..
Töyhtötintinkin näin tuossa äskettäin,on muuten pikkunen lintunen,söpö pieni ♥,mutta näyttää olevan sukkelaa sorttia.. 

 
 Jänöt olivat pitäneet sellaista liikuntaa,jotta oli jäläkee jokapaikassa,missä liikuinkin,aina vaan jänön jälet pilkisteli jostain ja tienvarsilla eritoten,,.
Vettä ojissa noussut valtavasti,liekkö ojat tukossa,kun vesi lotisoo melkein pelloille jo,,..Ladolle meni jälkeä kovin ja mitähän lie katellu tuo jänöjussi,kun hiipinyt tuonne,oiskohan leiripaikkaa ollunna haussa :D,,..Aikas kallellaaan jo näyttää olevan ja tällaset ladot on mielenkiintoisia,tykkään vanhasta ajasta,sillon oli erilaista elämä maaseudulla kuin muuallakin,,... 

Nyt on lähettävä ottaa kuumatoti flunssaan ja lääkitys on kohillaan,,.Ei meinaa jaksaa vieläkään.On se vaan kovin kiinni minussa,kun ei meinaa hellittää,mut jospa se tästä,,,,,,,,,.!!!!!!!!

Hyvää Lauantaita kaikille,yritän parannella itteeni kuntoon,voi viedä aikaa,,,Palaillaan :)

10 kommenttia:

 1. Onhan tuo neulahuovutus (perhoset) jänniä, tekis mieli kokeilla, mut ei ole kursseja...
  Pikasta paranemista toivotan sinne!

  VastaaPoista
 2. Ahkerasti olet huovuttanut ja kauniita ovat työsi! Itsekin joskus jotain ihan pientä huovuttaneena tiedän miten työlästä se on. Ihania kuviakin olet ottanut, mutta muista malttaa levätä, että saat itsesi kuntoon. Parempaa vointia ja viikonlopun jatkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit käsitöitä.
  Upeat talviset kuvat ja töyhtistintti aivan ihana ♥

  VastaaPoista
 4. Kauniita, keväistä tunnelmaa täynnä olevia käsitöitä

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 5. Emilie:Tosi jännää puuhailua ja tässä näkköö mihin ite pystyy työssään:)

  VastaaPoista
 6. Ansku:Kiitos smaoin sinulle!

  VastaaPoista
 7. Seijastiina:Töyhtis oli vikkelää sorttia,jotta en meinanna saada kuvaa,kun mennä sujahteli paikasta toiseen:D

  VastaaPoista
 8. Sussi:Kiitos,yritetään parannella,vaan huonolta näyttää,ei jaksa olla pystyssä :(

  VastaaPoista
 9. Hyvän ja ison työn sait aikaseksi, sitä monikaan ei tiedä mikä homma tossa liinassakin on! Varo ettei kukaan sotke sitä, kaatavat mehut tai kahvit sille niin piloilla on!

  Yks vinkki huovutustöissä on laittaa ne tauluksi lasin alle, pysyvät pitkään hyvinä ja kauniisti esillä.

  Vaikka tuntuu siltä, älä huoli kyllä sen taudin pitäs parantua parissa viikossa....tai ainakin helpottua, toivon....:)

  VastaaPoista
 10. Maikku:Hyvä näinkin,jotta sain tehtyä noi muutamat työt.on niissä muutekeminen,täytyy sannoo,jotta vie aikaa paljonkin,riippuu tosin mitä tekee.Toset teki hattuja,laukkuja...

  Toivotaan jotta helepottaa piakkoin,eihän tätä jaksa....

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Kisailua ja porukassa oloa......

 Heissan kyl oli kiva seurailla näitä otuksia,kisailua paikasta toiseen toinen yritti tulla tuohon aterioimaan vaan eipä onnistunut,ko Top...