19. helmikuuta 2014

Koskien pauhinoita

Pääsin jälleen kuuntelee koskien kuohua ja pauhinoita,kun käytiin heinävedellä taas kerran,,.Samainen sotaratsu kaveri pyys meitä siellä luonaan käymään ja niinhän lähettiin muuten tänä aamuna tosi varhain,klo: o2.00 oli herätys,kello herätti tuohon aikaan ja ei siinä kauan aikaa nokka tuhissut.Aamu kahveet tosin juotiin ennen lähtöä ja ei kun matkaan,oli muuten aikas hiljaista mennessä sinne.Ei tullut autoja vastaan,meinas yhessä vaiheessa vähän väsyttää ja yritin nukkuakin etupenkillä,mut ei siitä mitään oikeen tullunna,mutta matka taittui mukavasti ja perille saavuttiin oikeassa ajassa,niinkuin meinattiinkin,,..

Käytiin luostarin pihassa,eli Lintulan Luostarissa, kääntymässä äkkiseltään,ei siellä ketään näkynyt,äkkiä vaan pois sieltä,jottei tule mitään hankaluuksia meille,,..Jäi tosi vähälle täällä oleminen,kun ei uskallettu mennä muualle päin,pikanen käynti,jotta näin millasesta paikasta noin suunnilleen on kyse,,.
 Tämä koski on tullessa Viannankoski nimeltään ja ei kun autosta ulos ja kävelin kohille ja voi taivas mitä kuohuja olikii,,..


 Kyllä olikin näyttämisen riemua aalloilla,kun pärskivät tuolla iloisina heitellen helmiä ympäriinsä♥ja miten valtavalla voimalla se sinkoutuikaan ilmaan :)

 
Ja lopuks harakkakin tuli näytille,kattelee kun ihmisiä lappoi Ale-Makasiiniin äskettäin käydessämme ostoksilla.Tiiraili mukavasti tuossa etualalla ja lähti sitten marssimaan eteenpäin,mihin lie ollut sitten matka?,ei tietoa,,.  
 
Tomera harakka tää herra,,.

Ja nyt kysymys kaikille,jotka täällä käy toivottavasti joku edes tietäis...
Onko kenenkään blogissa ollunna muutamina päivinä häikkää,postauksien kanssa,joita laittelee tänne.Minulla herjaa jos laitan tai niinkuin lataan niitä, kuviakin tänne niin tulee sininen tausta ja keskellä lukkoo,jotta voi räkä jokin meni pieleen ja ruudun sisällä lukee lataa uudelleen,tätä on ollunna jokapäivä mulla ja useita kertoja :(,.Voi helvettti jotta vituttaa tuollaset herjaukset,mutta että onko teillä muilla olluuna tuollaista vikaa???,tarvii apua nyt pian,oisin kiitollinen jos joku vastaisi edes tai jos tietäis mistä moinen johtuu,,.. 

Mukavaa viikkoa kaikille :) :)

10 kommenttia:

 1. Hienoja maisemia! :)

  Mä olen välillä joutunut klikkaamaan uudelleen "julkaise"-nappulaa, kun postaukseni ei ole päivittynyt lukulistoille.

  VastaaPoista
 2. Upeat kuvat koskeata:)

  VastaaPoista
 3. Olisitte vaan menneet tervehtiin sisaria Lintulaan.
  Aivan tavallisia ihmisiä hekin ovat :)
  Koskikuvat vaikuttavia!

  VastaaPoista
 4. Komeat kuvat! Olette te varhain lähteneet liikkelle.

  Minulla on viime aikoina bloggerissa tökkinyt vähän kaikki: lukulista, päivittämisessä on ollut ongelmia...

  Onneksi ovat sitten myöhemmin taas toimimaan.

  VastaaPoista
 5. Sirpa ja Kollo:Juuu tuolla oli tosi kaunista katella maisemia :)

  VastaaPoista
 6. Lauri:Koskesta otetut kuvat kiehtoo aina,ihastuttavia,vesi on niissä pääosassa,pärskyineen päivineen!

  VastaaPoista
 7. Sussi:Minä kun meinaa saada laitettuu kuvia tänne,ekaksi ne tosin pitää ladata tuonne mihin laitetaan ne ja kirjotetaan jotain.Mulla tulee voi räkä jokin meni pieleen teksti ja keskellä ruudussa sit lukkoo lataa uudelleen :(,alkaa pikkuhiljaa kypsyttää tää touhu :(

  VastaaPoista
 8. Upeastii kuohuu koski.
  Ihastuttavat kuvat.
  Mulla on ihme juttu tuossa kun uutta tekstiä koetan kirjoittaa, tuntuu hankalalta, pitää katsoa, se on jotenkin muuttunut :(

  VastaaPoista
 9. Seijastiina:Niinpä piti päästä matkan varrella kuvaamaan tuota koskea,ihanan pärskeistä ja mikä pauhina kuului kokoajan,jännää!
  Joo mulla kans on tekstin kirjoittelussa jotain outoo,kun alkan kirjottaa,tai kuvan laitan niin pystyviiva tulee kuvan viereen ja kun klikkaa sivummalle viivaa,ja sitten alas,niin jää puoli väliin kuvaa,tosi outoa on :(

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Uusi blogini toinen...

Täällä puutarhablogini Käykääpä ihmeessä tsekkaamassa,MITÄ SIELLÄ KIRJOTTELEN ja kuva kertoo paljon 👍😍🍒🌿 Nyt ei ole paljoa kerrottavaa...