9. helmikuuta 2014

Vettä jäällä

Heissan tältä näytti tänään jäällä,kun
lähettiin ajelee ja jäätielle päästiin,johan
oli vettä,voi taivas sentään,kun ajettiin,
tuolla,niin vesi vaan roiskui ikkunaan,ei kun vinkkarit päälle,,.Piti varovasti ajella muutenkii ja ei tuolla vastan tulijatkaan kovaa ajaneet,hyvin varttaen.Kauan aikaa ei varmasti ajeta,jos näin lauhana ja plussan puolella pyssyy lämpötila,varmasti tulloo puomi jossain vaiheessa tuonne ja saapi tulla ainakin minun puolesta,,,nojaaa on tuossa hyväkin puoli,jotta oikasee rutosti matkoissa,16 km kaiken kaikkiaan,että ei hullumpi ja säästää kumminkii vähän bensassa,.. 
 Tästä ajeltiin ohite,niin vauhissa kuvasin koskea,tuo aita vaan oli niin turhaa edessä,ettei hyvää kuvaa saanut,mutta jotain edes tuli kuvattua ja kyllä tuosta nyt huomaa että koski vähän kohisee,tämä kohta ei jäädy talvella,virtaavaa kohtaa on kiva kuvata ja aaltojen pauhinaa kuunnellen,,..

 
Tästä kuvasta näkköö,jotta lunta ei ole paljoa,ainakaa näillä nurkilla.Ollaan menossa kotia kohti ja pelloilla tupakset näkkyy lumen seassa,joten harvinaisen vähäluminen talvi tällä hetkellä,minä muistelen,jotta v.2009 oli tammikuussa vähemmän lunta,ihan huurre maanpinnassa,että sillei,,,.. Keltasirkkuja olikii tosi paljon ilmestynyt syömäpaikalle.Suuria parvia lenteli ja pörräili lintulaudan ympärillä,,.
 Tämä oksistoissa viihtyvä sirkku osasi olla välinpitämätön välillä,niinkuin ei muita oliskaan ja häntä ollenkaan.keimaili tuossa ja katseli alas,josko sais paikan missä ois paras kohta aterioida,,.Tikka tulla pörhälti paikalle ja tutkiskeli näin,jotta jos sopii mukaan,jännää seurailla näiden touhuja ja siinä meni aika mukavasti,,..
Vettä on sadellut täälläpäin nyt useana päivänä,kait varmasti lumet sulattaa jälleen pois:( :(,toivotaan jotta ei,,..


 

Joten tällä kertaa tällasta ja ensviikolla huovutuskurssille jälleen,jos sitä sais ne verhot ja pöytäliinan tehtyä,siinäkii on tekemistä,joten,,,...

Nauttikaa ulkoilusta ja HYVää alkavaa viikkoa kaikille ♥

9 kommenttia:

 1. Hauska sattuma että sinullakin oli koskikuvia! :) Nuo sinun lintukuvasi ovat kertakaikkisen ihania! ♥ Rakastan luontoa yli kaiken, joten tänne on aina niin kiva tulla nauttimaan todella hyvistä ja kauniista kuvista :)

  VastaaPoista
 2. Onnistuneet ja kivat lintukuvat. Täh!olikos siinä muka silankaide en olisi huomannut mutta kun väitit!
  Koskikuva on aito :)

  VastaaPoista
 3. Ansku:Joo ajeltiin tuon kosken ohitse ja niinpä nappasin kuvaa siitä ja aallot kuohuen nousee,jännää katseltavaa,tykkään luonnosta ja eläimistä,niinpä,,,,.:)

  VastaaPoista
 4. Lauri:Kyllä siinä on sillankaide ja sopivasti juuri edessä:D

  VastaaPoista
 5. Lauri:Kyllä siinä on sillankaide ja sopivasti juuri edessä:D

  VastaaPoista
 6. Hyvät kuvat, tykkään :)

  VastaaPoista
 7. Ameba Donna:Kiitoksia Ameba(Y)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Kisailua ja porukassa oloa......

 Heissan kyl oli kiva seurailla näitä otuksia,kisailua paikasta toiseen toinen yritti tulla tuohon aterioimaan vaan eipä onnistunut,ko Top...