19. huhtikuuta 2014

Aitiopaikalta seurattua.............

Heissan taas,piti tänne tulla laittaa kuvia tämän aamuisesta kosiomenoista,kun läksin ihan vaan tavanomaiselle tyyliin lenkkeilee ja niinpä suunnistin Kapealahteen päin välistä,,.Ja ensin luulin,jotta onkohan tuolla mitään lintuja tullunna ja eläpäs mitään,kun pääsin tarpeeks lähelle kaidetta poukaman päähän,ni alkoi näkyä mustavalkosia uiskentelemassa.Äkkiä kameraa käteen ja kliks,kliks,,,,....Ihanaa oli seurata näiden kosiomenoja,on sekin rankkaa puuhaa,kosia toista,pitää kaiken maailman temput siinä tehä,jännää olikin seurata päiden nyökäytystä taakse ja eteenpäin,..

   

 Tässä uros päätään nyökäyttää,alkuun ensin taakse vie,,..

                        Kolmen rintamassa mentiin,näin on helpompaa ilmeisesti,ku on monta saartamassa :D
   Antaudutkos minulle sinä neitokainen,,..kovaa touhua olikin,rankkaa kosiomenoa,ei ole helppoa näilläkään ja yhellä oli sitten muija katottuna,kulki ihan vieressä ja tähyili tarkkaan,jotta merkkinä tää on varattu jo..Oli tuolla sellasta veden läiskettä,että,mutta mieluiten kattelin,ihastellen,kaunista tapahtumaa.....


 
 
Sitten tässä yhtenä aamuna näytti olevan muuten maassa lätäköt jäässä ja olikin taidetta syntynyt lätäköihin,samalla kun kiikaroin kurkia pellolta,samsella tieosuuden toisella puolella tietä sattui olee 2 kipaleta kuinkas muuten kurkia aamu aterialla,,..Pilvipoutainen aamu oli,,.. Tämän kuvan kuvasin iltasella Kapealahdesta,joten ei ole hääppönen,samea,mutta näkee jotta lintu siellä uiskentelee,,.Närhi oli mielissään,kun pääsi lähikuvaukseen,oikein keimaili tuossa :D ja mikäs oli kuvatessa,kun maltttoi olla eikä ollut häiriötekijöitä muita siinä,,..

 

Jotta tässä näin pikaseen pläjäys aamun kosioista ja vähän muustakin ja nyt lähden tuonne ulos vähän vielä siivoilee,ottaa silmiin nuo pienetkin asiat,ne on korjattava vaik onkin pääsiäisen aikaa,,..

Kurkien saattelemana toivottelen Keväistä pääsiäisen aikaa ja nauttikaa lintujen lauluista ♥ ♥

11 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia taas sulla! Yksi tuommonen telkkä oli rannassa kun eilen kävin, mutta karkuunhan se lähti heti. Sit näin vaan lokin, joten siellä on sulla kyllä hyvät lintubongauspaikat :)
  Mukavaa pääsiäisenjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Hienot kuvat närhestä. On se vaan kaunis lintu.

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus.Hyvää Pääsiäistä:)

  VastaaPoista
 4. Ihana kolmen porukka:) Mukavaa pääsiäsitä!!

  VastaaPoista
 5. emilie:Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 6. between:Onhan se,kun tarkemmin kattelee:)

  VastaaPoista
 7. ritva:Kiitos smaoin sinulle:)

  VastaaPoista
 8. Tirriliisa:Eiks olekkin,ihana kolmikko..Kiitos samoin sinulle Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 9. Närhistä läheinen kuva.
  Kiitos ja Hyvää Pääsiäistä !

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Kisailua ja porukassa oloa......

 Heissan kyl oli kiva seurailla näitä otuksia,kisailua paikasta toiseen toinen yritti tulla tuohon aterioimaan vaan eipä onnistunut,ko Top...