4. huhtikuuta 2014

Palkintoni saapui eilen ja juhlien valmistelua....

Jeees olin voittanna palkinnon arvonnassa Emilien blogissa,kiitos tästä Emilielle.Juuri sopivan kokoiset lapaset ja muuta pientä tilpehööriä oli mukana ja kaunis pääsiäiskortti siellä valmiustilassa odottamassa valamiina ♥..Kattelin sähk.post.ja silmiini osui sitten emilien ilmoittamana jotta olen voittanna ja ilo kumpusi suupieleen,kun luin ilmoitusta,,..

Tuolla kävellessä aattelin,jotta käympä tuolla sivuteillä kattoo,mihin johtaa tie ja niinpä siinä hissukseen kävelin ja pikkulintu lauleli oksistoissa niin heleällä äänellä ja niinpä jäin kuuntelee ja ja siinä aikani kuunneltuani ja seurattuani,mitä touhuilee jatkoin matkaani,kunhan kävin vilikuilee sivutietä,,...
 Varmaan jonnekin pitkälle jatkuu tää tie,joten en lähtenyt kovinkaan pitkälle,kun en ole aikasemmin tuolla vieraillut,,.Aurinkoinen päivä olikin,niin kiva kävellä ja katella samalla luontoa ja kevään edistymistä...


Eilen sattui olee poutapilvistä ja tuuli mahottomasti,mutta läksin isännän mukaan,kun kävi antaa näille ylämaankarjalle jauhoja ja katsoi muutenkin,jotta vesikouru,missä niillä on juomavettä,ni ettei ole jäässä.Tosin niihin on laitettu lämpöanturi,joka pitää veden sulana,mut pittää ottaa roskia pois vedestä,,.

 
Minä menin lähelle näitä,ni johan olivat arkoja,mut mujuten jänniä elukoita.ei nämä tule päälle,vaik luullaan,jotta nuohan vasta äksyjä onkin,mutta niiin rauhallisia,,..


 Tuossa porukassa on niin söpö pieni ylämaanhieho,jotta huvitti kun ei silmiä näkynyt ollenkaaan pitkien karvojen seasta,kahtoo möllötti minnuu vaan,oli tosi söpöläinen..Siellä se isäntäkin näkkyy menevän jauhokipon kans ja hieho seuraa,,..

 Tuolla pellolla näkyi eilen 2 kurkea maleksimassa,mutta ei näy,on niin maan väri sopivasti esillä,jotta sulautuu sen sekaan,,..
Mutta nytpä kuvasin saikn kuviin tämän käyskentelijän,kun ajeltiin pois ja huomasin,jotta tuollahan se tallustaa ja isännän naapurin pelloilta nappasin tämän kaksikon kuviin,tanssiaskelin mennöö,hehee,,.
On ollunna nyt niin aurinkoisia päiviä,vaan kylymiä ja viileää tuulta puhaltanut kovin :(.Pitää nyt ne kylmät ja sateet,jottei sitten enskuussa satele lunta tai räntää,,,,,mene ja tiiä,mitä tässä vielä näkköö,,...

 Hei kaikille olen Topi kurre,tällanen törröhäntä..Tulin tänne taas kattelee talon väkkee ♥...
 
Tässä valmistelen isännän juhlia kuntoon,joten en jouda paljoa postailee,mutta nyt väliajalla aattelin tänne pistää muutamia kuvia,,Leivoin vähän ja täytekakkukin on tehty valamiiks,,,,

Mutta eipä tässä muuta kuin 

Oikein hyvää kevään alkua kaikille ja nauttikaa luonnosta :)

10 kommenttia:

 1. Ihania kevätkuvia!

  VastaaPoista
 2. Söpöjä punatulkkuja ja komea kurki.
  Tässä yhtenä päivän katselin englantilaista ohjelmaa, jossa nainen pesi ja puunasi tuollaista ylämaankarjaa. Taisi olla sonni. Ihan kuin mitä tahansa lemmikkiä olisi pessyt. Föönasi vielä lopuksi osan karvasta kuivaksi.

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun tuli paketti perille :)
  on sulla taas kivoja kuvia, ja hienoja eläimiä. Saatteko tuosta ylämaankarjasta lihaakin syötäväksi?
  Varmaan maukasta lihaa.

  VastaaPoista
 4. Hienot kuvat! Ihania pilvitaivaita :)
  Hienon näköistä karjaa, en ole täällä meillä päin nähnytkään.

  VastaaPoista
 5. Kisulit:Kiva et kävit täällä,tervetuloa uudelleenkin,teen vastavierailun tässä kunhan kerkeen :)

  VastaaPoista
 6. between:Tuo ylämaankarja on rauhallista,eikä tule päälle,mut kun aitaukseen menee toki kannattaa olla varuillaan,jos verratenkin monta on!

  VastaaPoista
 7. Emilie:Joo Tiistaina tuli paketti,kiitoksia vaan siitä.Ei saada lihaa syötävks,vaan isäntä ruokkii ne,antaa jauhoja ja vesibuduaarin katsoo,jottei ole tukossa ja roskia siinä!

  VastaaPoista
 8. Ame Amebadonna:Se voipi olla jottei näitä ihan joka kolkassa ole,eivät ole ottaneet kasvatettaviks!

  VastaaPoista
 9. Ihana Topi:) Ihania kuvia!!Kyllä meitä nyt hellitään ihanalla säällä:)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihania kuvia!
  Nuo "karvalehmät" on aivan mahtavia, niitä ei usein näe :)

  Tervetuloa uuteen blogiini:
  http://sulkatassu.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Kisailua ja porukassa oloa......

 Heissan kyl oli kiva seurailla näitä otuksia,kisailua paikasta toiseen toinen yritti tulla tuohon aterioimaan vaan eipä onnistunut,ko Top...