15. toukokuuta 2014

Fillarilla ajelua

Niin sitä tuli tänään lähettyy fillaroimaan.Aamusta ensin siinä siivoilin ja käväsin lenkkeilemässä,sittempä päätin,jotta mitäs jos...Ja niin hyppäsin fillarin selekään ja annoin mennä.Matkalla kävin hakee mukaani matkalaisen ja lähettiin kiertelee.Ensin mentiin kylille,heehee,siellä touhuttiin asioita ja matkalla takas pysähdyttiin hännilänsalmen sillalle ja mentiin alitse kävellen,ihasteltiin siinä maisemia ja järvellä kävi hienoinen laineiden liplatus,tuttua tutumpi ääni siellä helskytteli...Kokopäivä vierähti mukavasti siinä ajellessa,harmittaa kun bongasin perhosen,mut pahalainen läks lentoon ja meni mennessään :(,noo jospa niitä lentellöö tännepäin vielä useita,kesä vasta alkamassa ja luvattu lämmintäkin vielä,hyvä,,kasvit tarvitsee sitä nyt,,..

   

 Kevään kauniit värit tulleet esiin lehdissä,jotka puhkeavat täyteen mittaansa lähipäivinä,jos vain lämmintä on ja sitähän luvattiin ensviikolle jopa + 25 ja ylikin ♥.

 Nämä kuvat on sillan alta kuvattuja,kun kävelimme hiljalleen ympäri,kaunista....Minä kuvaan aina vettä,se on intohimoni olen vedessä viihtyvää lajia,vesi on elementti,jonne kaipaa aina,kun vain mahollista.Nuorenpanakin mentiin saareen ja keiteltiin nuotiolla kahvit,ah sitä aikaa ja mitkä aromit,,..


 Fillaroimme tuttuun paikkaan Ridanniemessä käytiin ja kauniita pilvilauttoja näkyi taivaan täydeltä ja nythän on aurinko näköjään menossa pilviharson taa :( :(,aurinko näkyviin heti,,.:)


 
Tuli yli 20 kilsaa tälle päivälle ajelua..Jippii pyöräilykausi on minun kohilta alotettu ja sitä piisaa,toivottavasti,,.Energiaa oli tänään ajella ja eikä tuntunut missään,paitti kankussa vähän,kun istuu pitkään,mutta muuten ihanaa,ja eikä pidetty kiirettä vaan nautittiin luonnosta ja auringonsäteistä,jotka lämmitti kummasti ja samalla naamakin sai pikkasen väriä,,..


Nauttikaa keväästä ja auringosta ♥ ♥

12 kommenttia:

 1. Fillarilla on mukava hurruutella :)
  Järvikuvat vaan on niin hienoja. Näkyy kesä olevan yhtäpitkällä, ainakin koivunlehdistä päätellen.

  VastaaPoista
 2. Onneksi lähdit liikkeelle, sait saaliiksi kauniita kuvia kevään etenemisestä. Ihan kesän kynnyksellä näytetään jo olevan =D.

  VastaaPoista
 3. Pyöräily on kiva harrastus ja pyörällä pääsee kätevästi pitkiäkin matkoja. :) Mukavaa alkavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 4. Emilie:Joo sitä tulee ajeltua taasen näin keväällä ka kesällä todella paljoonkin ja mikäs aurinkoisella säällä on ajellessa,ihanaa:)

  VastaaPoista
 5. Katinka:Niinpä juuri,sikspä lähdinkin,ei ois muuten saatu kuvia luonnosta ja kevään edistymisestä!!

  VastaaPoista
 6. Sirpa ja Kollo:Kiitos samoin sinulle keväistä viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Kuvista välittyy laineen liplatus ja keväinen päivä:) Kaunista!

  VastaaPoista
 8. Kevät kuvissasi on juuri niin fresh kuin se onkin...<3
  Pyöräily on välillä mukavaa:))
  Nautitaan näistä upeista säistä, mitä meille on nyt annettu!:)

  VastaaPoista
 9. In your photos I feel Polish autumn. It's a beautiful feeling.

  VastaaPoista
 10. Sussi:Tykkään kuvata laineita erimuodoissa,se liplattava aaltoilu herättää mielenkiintoa:)

  VastaaPoista
 11. Marikki:Näin me tehhään nyt kesällä pitää nauttia aurinkoisista säistä!

  VastaaPoista
 12. Mariusz from Nowy Sacz:Oh now,well i try understand what you feel:),thank you!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Uusi blogini toinen...

Täällä puutarhablogini Käykääpä ihmeessä tsekkaamassa,MITÄ SIELLÄ KIRJOTTELEN ja kuva kertoo paljon 👍😍🍒🌿 Nyt ei ole paljoa kerrottavaa...