3. marraskuuta 2014

Alkoi Marraskuu ja vesisateet

 Niin ollaan päästy Marraskuu alkamaan.Lunta satoi ykspäivä miltei kokopäivän,iltapäivällä sitten vesisade perässä..On tämäkii ja Joulukin tulla jollottelloo,,,Ei tunnu oikein miltään,kun ei ole lunta maassa,tähän aikaan on ollut jo runsain määrin lunta,kengän allakin mukavasti narskunut lumi,kun kävelee tuolla luonnossa ja luontokaan ei ole minkään näköistä,kun lumi ja niiden paksut kerrokset oksistoissa nuokkumassa puuttuu.........:)
Lämpö asteita tälle viikolle luvattiin,niin yölläkin...
 Täällä alotettiin talviruokinta pikkulinnuille tuonne takapihalle aseteltiin taas lintulaudalle tuollanen läskistä koostuva puketti...Närhi alkoi ja tuli ihan ekana muuten tuonne kattelee,ni veteleee läskisiä paloja putkilosta,ensin katteli että mitenhän sitä alottas,heheee...... Otin kuvaa,kun oli huoh,OLI lunta maassa,viipertäjä siinä oli menny tien yli tehden jälkiä lumeen..Näitä niitä tulloo,jos saatas edes lunta ensin,mutta säätieteilijän ennustusten mukaan ei tule lunta ,kuin ensvuonna vasta,aatella huoh.....:(,ei paljoa naurata tää hommeli,melkein samanlaista oli viimesyksynäkin,ei tullut lunta.....Tää törröhäntä saapui visiitille takapihalle ja katteli,josko ois...Ei pidä päästää kovin tulee monia kerralla,piti hätistellä pois,kun räystään alta alkoivat tehä reikiä ja vetellä villoja maahan,kauheita tukkoja maassa,kun menin kattelee takapihalle,mokomatkin mahtailijat...:(
 
Yhen kans vielä jotenkin pärjää,mut jos rupeaa olemaaan 5-6,niin helisemässä on näiden kans,mutta onneks ei ole vielä ainakaan tullut lisäää,,,Pikkulintuja ei vielä ole kuin hömppä käynyt vierailee laudalla,tinttikin siinä pyörähti,,,:) 


Joten nyt muihin touhuihin,on saatava sen verran aikoo,että käyn toistenkin blogeja kattelee,on jäänyt tosi vähälle,harmittaa jotenkin.On aina jotain tekemistä ettei kerkee vierailla teidän ihanissa blogeissa...Nooo siihen tulee muutos jotenkin,yritän ainakii,heheee........

Oikein hyvää Marraskuuta ja viikkoa :)13 kommenttia:

 1. Lämpöisistä keleistä huolimatta meillä käy lintulaudoilla hurja sutina! :) Käypä tuossa pihalla lintujen lisäksi pari oravaakin, joille olen laittanut omat pähkinäkipot ja hyvin on kaikki tarjoilu kelvannut :)
  Ihania nämä sinun kuvat taas kerran! Lunta kaipailen täällä minäkin jo kovasti. On niin pimeää ja koirakin tuo kuraa sisälle niin että melkeinpä lapiolla saa sitä ulos kantaa ;) Toivotaan että ennusteet ei pidä paikkansa ja saadaan valkea joulu. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Todella hienot kuvat!

  Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 3. En ole vielä aloittanut lintujen ruokintaa, kun täällä on niin lauhaa. Täytynee odotella pakkasia. Kiva kyllä katsella lintujen touhuja, mutta odotellaan vielä hetkisen.

  VastaaPoista
 4. Viherpeippo kokemukset ovat erikoista lintulaudalla, lintu on hallitseva :)

  VastaaPoista
 5. Ansku:Täällä on kylymä ilma ollunna muutamana päivänä,tuuli on niin tuimaa,jotta..Tosi viimaista tuulta ja se tekee ilmasta kylmän,vaik olen minä lenkillä käynyt jokapäivä :)..

  Toivotaan jotta saadaan valkea joulu todellakin..Kiitos samoin sinulle hyvää alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Sussi:Kiitos samoin sinulle hyvää alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. between:Täälläkin alotettiin vasta ihan äsketttäin lintujen ruokinta,kun oli tosi lämmintä,ajatus siirtämisestä myöhemmäks tuli kyseseen:)

  VastaaPoista
 8. Lauri:Näinkin vois sannoo,jotta viherpeippo on tosiaan hallitseva lintulaudoilla,jännää!!

  VastaaPoista
 9. Hienot kuvat!
  Meillä marraskuu on ollut synkkä, märkä ja suhmurainen...

  Mukavaa marraskuuta :)

  VastaaPoista
 10. Ame Amebadonna:Niin on täälläkin loskaa,nyt on näköjään satanut yöllä lunta jonkin verran,hyvä..jospa pysyis edes Joulun ajan,tuntuis paljon mukavammalta :)

  Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 11. Todella kauniita kuvia ;) Mukavaa lauantai päivää siulle!

  VastaaPoista
 12. KUVAUSUNELMIA*:Kiitos samoin sinulle muksaa sunnuntaita!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Uusi blogini toinen...

Täällä puutarhablogini Käykääpä ihmeessä tsekkaamassa,MITÄ SIELLÄ KIRJOTTELEN ja kuva kertoo paljon 👍😍🍒🌿 Nyt ei ole paljoa kerrottavaa...