10. tammikuuta 2015

Tammikuun lumet

 Heippodei,sse alko uusivuosi ja uudet kujeet näinhän se menee..Nyt on satanut tavallista enempi luntakii ja tuntuu heti talvisemmalta ja valoisammalta ajalta,hyvä niin,vaikka sateisina päivinä ei juurikaan valoisuus niinkään näy tosi harmaalta :(,mutta kevättä kohti mennään jälleen.....
Muutin suuntaa lenkkeilyn varrelta,tuntu toi edellinen lenkkipolku,jotta lisää pitää rasitetta jaloille saada ja niinpä vaihdoin suuntaa...

Nyt lähden toiseen suuntaan tästä pihasta,kaarran vasemmalle siellä on mäkisempöö tietä,ja on vähän toki loivempaakin,mutta jotenkin tykkään tästä uudesta versiosta enempi :).....
Pakkasta pukkas tässä monena päivänä yli -23 asteen ja nytkin mittarissa jo -9,joten alkaapi kiilaantuu,ensviikolle -17 :)
 Kyllä pittää sannoo,jotta nyt luonto näyttää niinkuin pitääkin,ihguuuu <3 ♥ ♥..Oksistoissa paksu lumikerros ja tuolla muuten tielle kaarelle menneitä puita,kun lumi painaa,kivan näköistä vaan ei autoilijoille,liian matalalle menneet ovat haitaks ja niinpä minä aina kun näen ni putistelen ne oksistot lumesta ja kappas puut sinkoilee jälleen korkeuksiin,eivätkä ole esteenä autoilijoillekaan :) Hei minä olen Topi kurre joka taas tulin tervehtii teitä tänne ja luntakii näyttää olevan ihan tarpeeks asti,minua ei haittaa..

Jospa saaan sen verran aikaseks jotta käyn teidän ihanien bloggaajien blogeissanne kattelee.Tää aika ja muut asiat ovat vieneet sen verran miut virran viemäksi,jottei ole ollunna aikaa täällä käydä,älkää masentuko kyllä minä tulen vierailee :)

Kohta lenkille,joten......

Oikein Hyvää viikonloppua ♥

18 kommenttia:

 1. Hyvää alkanutta vuotta! Ihania talvisia kuvia olet saanut otettua. Olen itse yrittänyt monesti saada hyvää kuvaa närhestä, muttan en ole vielä yhtäkään ottamaani kelpuuttanut =D. Sinulla oli hieno kuva!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kauniita talvikuvia olet ottanut.
  Oikein hyvää vuoden jatkoa sinulle sinne. Terveisiä sinne.

  VastaaPoista
 3. Kauniita talvikuvia ja lintujakin olet saanut kuviin. Närhi taitaapi olla haastava kuvattava, hyvin olet saanut sen kuvaan.

  VastaaPoista
 4. Upeita talvikuvia!

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia, kyllä lumivaippaan pukeutunut luonto on kaunis <3
  Harmiahan siitä meille kaks jalkasille on, kun puut notkuu linjojen päällä ja joudutaan ilman sähköä olemaan :) Romanttinen minä tykkää kynttilä tunnelmoinnista, mutta rajansa kaikella :D

  VastaaPoista
 6. Voi että, miten on kauniita talvisia kuvia! Rakastan talvea juuri tällaisena. Lintu- ja oravakuvat saavat aina hyvälle tuulelle :)
  Samat on suunnitelmat täälläkin eli nyt kävelemään kameran ja koiran kanssa. Josko edes puoliksikaan yhtä kauniita kuvia saisin napattua, niin olisi aika hieno fiilis :)
  Oikein hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 7. Katinka:Kiitos samoin sinulle hyvää alkanutta uutta vuotta,jospa tää vuosi ois parempi ku edellinen ja toivoa sopii,että nämä lumet nyt pysyisivät,eivätkä lähtis pois,talven tuntua on nyt,tää on parasta mitä voi olla!

  VastaaPoista
 8. mummeli:Kiitoksia samoin sinulle hyvää alkanutta vuotta!
  Terkut meni perille:)

  VastaaPoista
 9. nainen.kuvastimessa:Joo närhi on sellanen sukkela lintu,jotta aina ei saa hyvää kuvaa,kun on niiin sukkela liikkeissään!

  VastaaPoista
 10. Minttuli:Kiitoksia ja samoin sinulle hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Tuitiina:Kyllä veit sanat suustani,todellakin nyt on luonto uhkeimmillaan,kaunista katseltavaa löytyy,puiden oksistot notkuu lumivaipasta,ihania katella ja nyt alkoi sataa lunta lisää,tämä on sitä talvea ♥

  VastaaPoista
 12. Ansku:Kiitos samoin sinulle hyvää viikonloppua!
  Sinulla on niitä kauniita kuvia,joita käyn kattelee,vaik en aina kommentoisikaan,nyt on tosin jäänyt vähälle,pitää korjata se virhe ja kipasta visitille pikimiten tässä!!

  VastaaPoista
 13. Hienoja kuvia olet taas ottanut. Niinhän se on, välillä pitää tehdä muutakin, eikä vain bloggailla :)

  VastaaPoista
 14. Emilie:Kyllä,tänne kerkee myöhemminkii tulla kattelee ja laittelee kuulumisia..
  Nyt on sellanen elämänlanka menos jotta pientä säätöä tähän joutuu tekee,elämä vie välillä sellasiin tapahtumiin,jotta muut ajatukset on tällä hetkellä menossa :)

  VastaaPoista
 15. Ihania kuvia olet ottanut Linnut niin söpöjä! ♥

  VastaaPoista
 16. Hienoja luontokuvia talvimaisemista ja lähikuvia linnuista ja oravasta. Närhikin löysi tiensä ruoka-apajillesi.
  Oikein hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Kisailua ja porukassa oloa......

 Heissan kyl oli kiva seurailla näitä otuksia,kisailua paikasta toiseen toinen yritti tulla tuohon aterioimaan vaan eipä onnistunut,ko Top...