2. maaliskuuta 2015

Maaliskuu alkoi ja jo maita näyttää

 Heissan sitä on mennyt taas aikaa siitä,kun viimeks täällä kävin..No siellä lekurissa kävin ja magneettikuvissa ja kuinkas ollakkaan niinhä siinä kävi,jotta sieltä löytyi vika eli välilevynpullistuma...mutta se ihanainen lekuri sanoi,kun oli mulla puh.aika jolloin piti mun soittaa sille,jotta ei se ole järin suuri,mutta hermo puristuksissa on :(...

Nyt on vähän asettunut särky,ku lääkkeitä näin alkuun pitää syyä,saadaan se kipu ja tulehdus pois,jotta vähän avartuu hermonpää ja ortopedi tulee tänne ja katsoo ne kuvat ja siinä sitten pohditaan ruvetaanko piikkihoitoo alottaa....sellanen pitkävaikutteinen,saa nähdä nyt mihin tulokseen tullaan,mutta nyt on parempana,hyvä....
 


 Vesielementtinä on mulle tärkeää,sitä ku on syntynyt maaseudulla,niin lapsena jo järveen uimaan piti päästä ja muutenkin :)...
  Hei mitäs tuolta kuuluu,,,,Ahaa talon väki taisi tulla,nooo minä jatkan touhuilujani täällä.veikeä kurre tää meitin Topi,se muistaa tulla mua tervehtii ja nyt ei ole ollunna tunkua tuonne laudalle,ku ei ole annettu siemeniä tuhottomasti,pikkulinnut paremminkii pääsevät apajilleen,kun ei ole näitä niin valtavasti.Viimevuonna yks epeli ajeli aina pois,kun pikkuystäväiset yrittivät tulla tuonne,vaan nyt pääsevät rauhassa apajille,tää on rauhallisempaa sorttia,joka ei joka käänteessä ajele pois :)

lenkkeilyä en ole jättänyt,koskapa pystyn vielä sitä harrastaa...Niin vaan näyttää sille,jotta maaliskuussa maita näkkyy,mihin kattelee,puiden juureltakin on suuret alat jo paljaana ja vaik sataiskii lunta,se on vanhan surmaa,sanotaan...........!!!!!!!!!!!!


Mutta nyt aamupuuron syöntiin ja sen jäläkeen ulos lenkkeilee jälleen n. 10 km:n lenkki <3

Toivottelen tässä Hyvää kevään alkua ja Maaliskuuta kaikille täällä kävijöille :)

P,s,: Olen tässä funtsinut ARVONNANKIN aloittamista,joten olkaapa kuulolla,ilmottelen täällä sitten millon se alkaapi ja säännöistä tarkemmin sitten...

17 kommenttia:

 1. Kiitos kauniista kuvista!
  Toivottavasti saat avun vaivaasi, nuo hermopinneet ei ole mukaviaoikein hyvää maaliskuuta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hyvä että syy löytyi niin saat asiaan helpotusta. Ylimääräinen särky ei ole koskaan mukavaa. Kauniita kuvia luonnosta jälleen. Vesielementti on minulle myös tärkä, se on ihana =). Mukavaa kevättä myös sinulle <3!

  VastaaPoista
 3. kivat kuvat!

  Toivottavasti saat selkäsi pian parempaan kuntoon!

  VastaaPoista
 4. mummeli:Joo ei ne kivut ole mitään hääviä pitää,ja tuntui kivun seassa,jotta mistään ei tuu mitään ja eikä jaksa keskittyä :(

  Kiitos samoin sinulle ystäväin <3

  VastaaPoista
 5. Katinka:Ei ole särky mistään,sitä siinä kivussa yrittää olla mieliks jokaiselle,mutta oleppas,kun kauheet kivut painaa päälle :(,mutta nyt rupeaa jo tuntuu paremmalta,kun noi lääkkeet alkoi muuten hyvin tehota!

  Kiitos samoin sinulle hyvää kevään alkua :)

  VastaaPoista
 6. Sussi:Nyt on paljon parempi olokin,kun ei ole kipuja eikä särkyä selässä,kyllä ne noi lääkkeet ainakin ovat tehonneet!

  Mukavaa kevään alkua sinulle!

  VastaaPoista
 7. Selkävaivat ovat viheliäisiä. Toivottavasti saat selkäsi pian kuntoon.

  VastaaPoista
 8. Inhottava vaiva tuo pullistuma :0( Mieheltäni se on leikattu monta vuotta sitten, kun muu ei enää auttanut, mutta sinne jäi kivut :0)

  VastaaPoista
 9. Hienot kuva! Olet hyvin kuvannut liikkuvan veden.

  VastaaPoista
 10. between:Toivotaan jotta saan apua piakkoin!

  VastaaPoista
 11. Karjakko:On se,mut nyt kun sain hermolääkkeet,ni auttoi.Ortopedi tulee tänne ja kattoo kuvat ja sen jäläkeen sitten toimitaan tilanteeen mukaan!

  VastaaPoista
 12. Ame Amebadonna:Kyllä tuossa veden kuvaamisessa saa olla tarkkana,jotta onnistuu kuvata :)

  VastaaPoista
 13. Ihania kuvia taas! Ei meillä vielä maalikuu maata näytä, kun on hanget korkeat nietokset, mutta odotellaan innolla josko huhtikuu jo näyttäis maatakin :)
  Nää selkäkivut on ihan jostain syvältä, mutta -kun ei mitään tehävissä, niin pakko kuunnella tuskaa. Jo 10v sitten todettu välilyvyn pullistuma ja pikkunivelten kulumia. N.5v sitten tehtiin taas se mangneettikuvaus hermopinteitten takia (jalkoihin heijastuva)-tulos vain pahempi....toinenkin välilevy pullistunut, kulumat lisääntyneet ja selkirangan rappeutumaa (jalat voi heittää välillä kannattelemattomaksi).
  Toivottavasti sinä saat apua selkäkipuihin <3

  VastaaPoista
 14. Anja/Amalia48:Kyllä selkäkivut on sitten niin kivuliaita,jotta tuntuu et hermot mennöö ja nyt ootellaan ortopedin käyntiä täällä ja että mitä sanoo,piikkihoito on yks vaihto ehto,leikkausta eivät suosittele ens alkuun,pyritään muilla keinoin ensin ja jos se piikkihoito nyt mitään hyvää tuo,niin eikun ottamaan se,se on pitkä vaikutteinen jopa 3 kk kestää ja sillä pyritään polttamaan pienemmäksi pullistumaa.
  Voi meitä kohtatovereita,sinulla on pahempi,mutta tsemppiä ja jaksamisia sinulle♥

  Hyvää kevään alkua ystäväin ♥

  VastaaPoista
 15. Niin on keväisen näköistä sielläkin. Onpa hyvä, että selkäsi on jo parempi ja kykenet kävelemään noin pitkiä lenkkejäkin. Itsellä kanssa magneettikuva takana ja nyt liikun hissun kissun ja välillä lääkettä polvisärkyyn. Mutta parempaa kohti täälläkin...=)

  Mukavia lenkkikilometrejä!

  VastaaPoista
 16. Kiitos, kivat eläinkuvat!
  Parantumista ♥

  VastaaPoista
 17. On niin keväisen oloisia kuvia.
  Tsemppiä selkäsi kanssa. Jospa hiljaa hyvä tulisi, paljon olen kuullut, että pieniä pullistumia hoidetaan konservatiivisesti. Joillekin se hoito on riittänyt.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Uusi blogini toinen...

Täällä puutarhablogini Käykääpä ihmeessä tsekkaamassa,MITÄ SIELLÄ KIRJOTTELEN ja kuva kertoo paljon 👍😍🍒🌿 Nyt ei ole paljoa kerrottavaa...