13. toukokuuta 2015

Kevät saa,vettä satanut kokopäivän....

 Heissan,tää kevät on jo saanut lehdet valloilleen puissa,ihanaa kun kevät koitti meille,luontokin näyttää pikkuhiljaa heräävän unestaan,näkköö puiden oksistoista,kun kattelee,ni vihreää on ♥
 Topi kurre siinä mahtailee,täytyy sannoo,jotta kuvat kertoo enempi,kuin tuhat sanaa,joten annetaan kuvien kertoa..... Minua ette kuvaa,se on varma asia,,,,KUULUUKO SANA VAi pittääkö???,hehee jopas usko!!!!
 

 Fasaani tupsahti jostain tuohon,hehee,,,,Mistäh,ahaa no nyt hoksin,oltiin käymässä isännän serkun tykönä ja siellä käyskenteli tää komeus ja sujahti muuten nopeesti tuohon :D


 Täällä keskustelutuokio menossa,,,Mitä sinä siellä tepastelet,tuu juttelee tähän mun viereeni,huutaa pikkutipu ♥,hoeno keskustelu käytiinkin näiden välillä,hieno seurailla....:)
 
No mutta taasko alkaa sataa VETTÄ,ei voi olla totta....On satanut kokopäivän,paitti tuossa vähän aikaa paussia piti,ni nytkö TAAS,on tämäkin kevättä....Tuolla jomottaa suuri tummapilvi ja varmasti kohta sataa,,,,,nooo tuleepahan raitista ulkosalla. 


Ei muuta kuin nauttikaa keväästä ja hyvää keskiviikko iltapäivää :)

9 kommenttia:

 1. Hienoa kuvasatoa luonnosta. Eilen näin kanssa tyttöfasaanin, meinasi vallan jäädä auton alle kun ylitti tietä. Rivakasti juoksenteli alta pois. Ihanaa helatorstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ne on noi fasaanit kovia juoksee,olen testannut yhtä tässä muutama vuosi sitten,otettiin juoksukilpa ja niin vaan siinä vierellä juoks eikä yhtään perääntynyt,kova heppu (Y)

   Kiitos samoin sinulle!

   Poista
  2. Jep ne on noi fasaanit kovia juoksee,olen testannut yhtä tässä muutama vuosi sitten,otettiin juoksukilpa ja niin vaan siinä vierellä juoks eikä yhtään perääntynyt,kova heppu (Y)

   Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 2. Onpa hienot kuvat, hienosti lintuja :) Olet onnistunut kuvaamaan pääskysenkin.
  Täällä ei ole marjapensaat eikä koivutkaan ihan noin isoilla lehdillä. Järven läheisyys varmaan vielä viilentää ja tää kylmyys. Hrr, eipä tänään tee mieli mennä ollenkaan ulos :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuu kylmä tekkee että lehdetkään ei vielä oikein kasva,ei täälläkään kaikistellen ole joissain paikoin noinkaan suurena lehdet.
   Minä kävin lenkkeilee aamulla vaikka vettä satoi,sadetakki suojas :)

   Poista
 3. Ihana kuvasarja! Täälläkin vettä on tullut enenmmän kuin tarpeeksi. Tosin tänään on aurinko paistanut pitkästä aikaa... mukavaa ja toivottua vaihtelua.
  Mukavaa Helatorstaita.

  VastaaPoista
 4. jaana täällä on tullunna kans todellakin paljooon VETTÄ ja tulee kokoajan nytkin.En tiiä lähenkö lenkkeilee,toki enhän mie nyt sokerista ole ;)

  Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Kisailua ja porukassa oloa......

 Heissan kyl oli kiva seurailla näitä otuksia,kisailua paikasta toiseen toinen yritti tulla tuohon aterioimaan vaan eipä onnistunut,ko Top...