28. tammikuuta 2016

Lumisateessa....

 Heippodei kaikki jälleen kerran,tässä on ollut sellanen hälinä ja kun vielä laitan hammassäryn tähän lisäks,niin muutapa ei tarvii..On sitten kauhee tauti sanon suoraan toi hammassärky,voi jumatsukka,että tuntui,jotta päässä repeää :(,siiis niin valtava,jotta....Ei muuta kuin se sattui vielä viikonloppuna lisää koskee,eikä päivystykseen voinut lähtee ajelee,kun nekin olivat hevon kuusen kaukana,jottei auttanut minua :(...Buranalla menin viikonlopun ja kun arkiaamu koitti,niin kampesin puhelimeeni ja soittoo sujautin varaukseen ja sanoin suoraan,että nyt on päästävä ja äkkiä on sen verta kauhee särky,etten kestä tätä ja pääsinhän minä,mutta vasta puolenpäivän jäläkeen,voi helevetti,että manasin ne pahimpaan helevettiin :(,no hammaslekuriin,kun pääsin sanoin tutulle lääkärille,että katoppas tai paremminkii vilikase alapuolella olevaa hammasta kun sinnekin koskee ja niin vilikas,otti hammaskiveä ensin pois,puudutti toki ensin..
No sen kun sai tehtyä niin sit sen asian kimppuun joka olikin päällimäisenä,eli hampaan poistoon,siinä hampaassa kun oli hammaskaula paljastunut niin jottei enää kannattanut pitää suussa ja sanoi,että olikin tarpeen ottaa pois,joten nyt ei koske,hyvä..............!!!
 Topi kurre oli tullunna meitiä kattelee ja lunta sateli kyllä,aamulla kävin lenkkeilee,sillon jo satoi...
 No niin kiitoksia taas kerran katselijoille,kumarrus ja pokkaus päälle,,,,noooiiiiiiin.

 Niin vain sain kokonaisesta kuusta kuvaa,kun aikani siinä taiteilin kameran kans,Ei se niin yksoikonen ole kuvaaminenkaan...
Mutta kyllä piti pakkasia voi taivas,-32,8 oli suurimmillaan täällä ja eikä yöksikään tahtonut laskee,vaan tillotti mittarissa melkein samat nummerot :(,meni puitakii,aina sai olla hakemassa ja aamuisin hain laatikot täyteen aina valmiiks puut,jotttei tarvinnut heti lähtee hakee niitä edes.Ja kun takkauunin,leivinuunin lämmitti ja siinä aamulla ekaks hellan,niin johan tarkeni..Hellalla on hyvä keittää ja laittaa ruoka,ensin aamupuuro tulloo hellalla,ei tarvii sähköliedel keitellä....Eipähän mene sähköö,säästää siinäkin..
 


 
Näissä viimesimmissä kuvissa näkee pakkasta,otin niin kovassa pakkasessa kuvia,jotta meinas tosissaan käjet jäätyä,piti nopeeta tahtia touhuta,jotta......

No niin nyt taas hiljenee vähäks aikaa,mutta palataan taas tutkalle,kunhan keretään ja nauttikaa nyt talvisista maisemista,tosin liukkautta on kun lauhtui ja vettä tullunna,mutta kumminkii naatiskellaan....

Hyvää alkavaa viikonloppua kamut <3

8 kommenttia:

 1. Hienoja luontokuvia ja hienoja lintukuvia. Hyvä kun sait hammaskivut pois. Minulla on blogissani esiteltynä upea puutarhakirja, joka tulee seuraavaan arvontaan. Käyhän kurkkaamassa. Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pittääpä käydä het kurkkimassa ja kiitos samoin sinulle

   Muksaa viikonloppua!

   Poista
 2. Fantastic winter pictures !!
  Always nice to see the birds and other beautiful animals !!
  Greetings

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you and that´s true,is it nice to see birds and other wildlife :)

   Poista
 3. Onpas teillä pitänyt kelejä... Vaikka kylmää on ollut täälläkin, niin teillä vielä kylmempää. Brrrr...

  Odotellaan kevättä saapuvaksi - eikö? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onneks lauhtui,mut pysyykö sitten lauhassa,se jää nähtäväks..
   Juuu kevättähän tässä ootellaan kokoajan :)

   Poista
 4. Lumi ja pakkanen kanssasi. Orava ja linnut joutuvat vaikeaa aikaa ja on turvauduttava ihmisiä. No, se auttaa heitä. Terveisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pikkusia on autettava ja näinhän se onnistuuj,laittamalla lintulautoja,joissa siemeniä,oravat tykkää ja pikku ystävät eritoten,näin vähän helepottaa niiden talven tuiverruksia :)

   Poista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Talvella samoilua luonnossa,lenkkipoluilta napsittua.....

Näin uudelle vuodelle mentäessä jotenkin alkaa kamera villitys toimimaan,niin lenkillä ollessa ku muutoinki.Luonto näyttää oman taiteen...