6. toukokuuta 2016

Vihdoinkin kevät ja touhut sen mukaiset

 Heissan,kyllä on nyt saatu nauttia kevään lämpimistä päivistä :).On todellakin ollut niin suotuisia päiviä touhuilla..
Tässä viimeviikon loppuna ol meitin luona isännän serkkupoeka käymässä,kun laittelivat tuonne tienposkeen nummerokyltin,hyvä tuli täytyy sannoo,noo siinä rupesin puhelee sille,jotta eikös voitas vähän entrata tuota takapihan seutua ja niinpä tuumasta toimeen alettiin ottaa toisesta kukkapenkistä,niin minä aloin ottaa penkin reunustoilta kivet pois ja sitten kukkasipulit ja serkkupoeka tuli siihen avustaa ja samalla istutettiin toiseen penkkiin sipulit (kukka ) sellaset :D.

Otin haravan siinä,kun ensin saatiin otettua enin multa pois ja niinpä aloin haravalla tasoitella pintoo ja hyvä tuli.Nyt sitten siihen kylvän nurmikkosiementä seuraavaks.
Sitten otettiin ja karsittiin ruusupehkoa,jätin pienet tapit vaan,sen verta alhaalta otin pois ja näin se tuuheutuu ja paremman näköinenkin on,kun välillä karsii sitä :)..
 Oli sitten tässä eilen illalla kaunista ja niin tyyni tuo Kapealahti...Vietiin serkku poies ja huomasin,jotta telkkä siellä uiskentelloo,no isäntä autoa parkkiin pysäkin kohille ja minä laukkasin kuvaa ottaa ja hyvin osuin,kun telekkä sattui just sillon sukeltaa,hyvä tilanne katsaus...

 MOLSKISTa vaan,sinne meni....Kohta tulla tupsahti toiselta kohdin esiin... Tässä oltiin jälleen päivällä tuolla ylämaankarja aitiossa,kun isäntä kävi ruokkimassa tai antamas jauhoja vähän ja kattoi,jotta heiniä on,niin västäräkki sattui laiturin päähän tiirailee ulapalle..


 Kyllä näkyivät tietävän kuka tuli,kun juoksujalakoo ryntäsivät perään hehee...


    Söpöliiniherra siinä mallina kokeilee olemista,oikein mannekiini ♥
TUOKAA SITÄ RUOKAAAAAA JO......hehee!!! 

 Syyllisyys tais painaa mieltä,kun kävi mun tulppaanienlehtiin käsiks ja meinas syödä ne...Topi kurrehan se siinä mannekiinaa mukamas,tulppaanivaras :D,pitkään oleili tuossa ikkunan alla,helppo kuvata...

 
Tosi lämmintä nyt ja pittää nauttia,...


Aurinkoisen kaunista viikonloppua kamut ♥


3 kommenttia:

 1. Kiva postaus, kiitos tästä. Ihania kuvia. Tuo orava on söpö. - Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle muksaa viikonloppua ja hyvää äitienpäivää :)

   Poista
 2. ....kyllä nämä Ylämään asukit onnistuvat tämmöisen kaupunkilaistyttösen häkelyttämään....on ne vaan aikamoisia söpöläisiä.... ne niitten Suomalaiset serkut kyllä vetävät vertojaan sillä omalla tyylikydellään! Totuin kyllä elikoihin aikoinaan mummon ja serkkujen luona....etten ihän ÖÖÖöö ole...ihanat kuvat Tansku.....:)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Talvella samoilua luonnossa,lenkkipoluilta napsittua.....

Näin uudelle vuodelle mentäessä jotenkin alkaa kamera villitys toimimaan,niin lenkillä ollessa ku muutoinki.Luonto näyttää oman taiteen...