17. joulukuuta 2016

Joulun odottelun lomassa leivontaa....

 Heissan,nyt on taas se aika vuodesta,jolloin alkaa joulun valmistelut olla jo melkein tehty.Leivoin tässä ykspäivä joulukakkuja,mehevää kahvikakkua,torttuja,piparkakkuja tuli oikein urakalla tehtyä,kiva tehdä erilaisilla muoteilla,ei aina tarvii olla jokin tonttuaiheinen,norsu,nalle jne...Ne menee piparista niinkuin muutkin..Siivousta en ole vielä tehnyt,kun on kaikenlaista tässä viimeaikoina ollu :(,ja nyt pittää joulusiivous käydä tekemässä sille naisimmeiselle,siitä tulee hyvälle mielelle,kun saap auttaa toista,se lämmittää toisenkin sydämen,kun näkkee,että on auttavaisia ihmisiä :)

 Melkein on mennytkin nämä tortut,mutta tänään kävin ostaa lisääääää torttutaikinaa,2 pakettia heti kättelyssä,siihen saavat riittää,enempää en tee kun on 2 ihmistä vaan,mutta koskaan ei tiedä jos vaik tulis ja tuleekin,kun meinasin tarjota jouluruoan,isännän serkulle,yksinäiselle ihmiselle,voi että tuli hyvä mieli,jotta kun kuuli,että tarjotaan ateria meillä...Joulumieltä pitää olla!!!!!!!!!!!! 

Ensviikon alussa siivoan ja laittelen muutenkin kaikki kuntoon joulua varten,joten kyllä tässä pikkuhiljaa mennään kohti huippua.....

Ei muuta kuin joulun odotuksen myötä hyvää lauantai illan jatkoa :)

6 kommenttia:

 1. Herkullista on ja tunnelmaa siellä riittää. Oikein kivoja joulun odotus aikoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps ja mikäs sen parempi joulun tunnelman tuoja,kuin valot kynttilöissä,ikkunoissa...Tunnelmaa pitää olla näin joulun alla.Kiitos Emilie samoin myös sinulle hyvää jouluista odotusta!

   Poista
 2. Näen, että herkullinen evästeet jo valmis. Christmas mielialan kotona se on. Terveisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Giga,näin on herkkuja tehty,leivottu kakkuja jne...Hyvää joulun odotusta sinulle myös!

   Poista
 3. herkulliselle näyttää! Rauhallista joulun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin myös sinulle riemullista joulun aikaa.

   Poista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Kisailua ja porukassa oloa......

 Heissan kyl oli kiva seurailla näitä otuksia,kisailua paikasta toiseen toinen yritti tulla tuohon aterioimaan vaan eipä onnistunut,ko Top...