14. tammikuuta 2017

Talven maisemaaa.....

 Sitä lunta tuli hiljalleen jonkin verran,paitti pelloilla näkkyy viljankorret törröttämässä,joten ei ole niiin kun on ollunna monena muuna talvena,mut hyvä näinkii...
 Kurren jäletköhän tässä,kamera ol tosin mukana mutta huomasin liian kaukana hyppeli tää otus,joten en kerennyt kamerata valamiiks sepustaa.Jokin otus oli,musta kun mikäkin,vaan jäljet kertoo,noista päättelisin kurren olleen liikkeellä :)

 Jälkiä oli,tässäkin kettu ilmeisimmin liikkeellä ollut.Nyt näkkee vaikka minkä elukan jälkiä,kun ossoo mennä oikeaseen suuntaan ja vaikka meniskin vähän toiseen suuntaan,näkee siltikin jälkiä,jännää,eläimet liikkuu ja pakkanen laittaa liikkumaan.
Tässä olikii paukkamassa -27 asteen rytinällä,mutta nyt on laskenut onneksi -4,-5 asteen välille,hyvä,koskapa pääsen lenkkeilee nyt todellakin,ihanaa!!!
 Aurinko suo sulosäteitään kurkistellen mutkan takaa :)
 
Just äsken 5 aikaan aikasin aamulla tein leipäjuuren happanee,huomenis sit ois taikinan teko jne,on siinä oma hommansa ruisleivänkin teossa,mutta tärkeintä on tekemisen ilo (Y)  

Nauttikaa talven kauneudesta ja hyvää lauantaita kamut :) 5 kommenttia:

 1. Luonnon hiljaisuus ja rauhallisuus avautui kuvien myötä - Kiitos!
  Mukavaa lauvantaita myös sinulle ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto on minulle tärkeä,siellä sielu lepää ja saap nauttia hiljaisuudesta,eikä ole muita metelin aiheuttajia lähettyvillä.

   Hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista
 2. Onpa kauniita talvikuvia. Valo näyttäytyy kauniina. Luonto on kyllä upea talvipäivinä. - Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä luonto osaa tehä kauneutta myös talvella,mut olen enempi kesä immeinen.
   Muksaa alkanutta viikkoa sinulle!

   Poista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Talvella samoilua luonnossa,lenkkipoluilta napsittua.....

Näin uudelle vuodelle mentäessä jotenkin alkaa kamera villitys toimimaan,niin lenkillä ollessa ku muutoinki.Luonto näyttää oman taiteen...