20. helmikuuta 2017

Kaktukseni kukkii,leivontaa tehty...

 Heissan,aattelin kävästä täälläkin kirjoittelemassa jotain ja ykspäivä huomasin,et kappas no nyt on kaktus mennyt ihan ulalle,kun noiiiiin paljon kukkanuppuja (Y),viimevuonna ei ollunna ku 2 tai 3 korkeintaan,ni nyt tupsahtanut todellakin enemmän,hyvä vaan kun on kukkanuppuja kaktus näyttääkin ihan erinäköiseltä,siis kauniimmalta,kukkiessaan :)..
Vien tänäkin kesänä taas sen ulos,tuonne norjanangervopensaan juurelle,saap siellä olla ihan kokokesän,otan pois vasta syksyllä.Toinen kaktus kukki viimekesänä,huomasin sattumalta,ohi mennessäni siitä,että mitäh...ihm..näkikö silmäni oikein ja näkihän ne oli kukkanuppuja melkein aukeamassa,mutta vaan 3 nuppua,eikä sen enempöö,et sillei....
                     Leivoin pullia eilen aamulla ani varhain aloin tekkee taikinan,tuli pitkoa,korvapuusteja......jne...Pakkaseen menivät suurinosa,on sitten mistä tarjoaa,jos sattuu ylläreitä tulemaan,huoleti saaap ottaa sulamaan ja ne on kuin vasta leivottuja kun sulavat :)

 Närhi kävi esittelemässä taitojaan ykspäivä,kyllä huvitti kun se nokallaan alko äyskäröidä siemeniä toiselta puolelta,toiselle,nokka teki työtä käskettyä :D Hehee!!!,siellä sai siemenet kyytiä :D
Toissa aamuna leivoin ruisleipää kyllä se vaan maistuu niiiin herkulliselta uunituoreena,jotta meinas viiä kielen mennessään :D :P

 
Se räppäs lunta tässä välillä ja nyt näyttää talviselta tosiaan,niinkuin pitääkin tähän aikaan vielä.. 

Ei muuta kuin naatitaan tästä hetkestä,mikä on ja pikkuhiljaa se kevätkin putkahtaa eteemme jälleen!! 

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! 

11 kommenttia:

 1. Hyvän näköiset leivonnaiset niin kauniita talvisia kuvia täällä ei ole lunta kuin nimeksi ei kyllä hiihtämään pääse. Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ritva,kyllä täytyy sannoo,jotta kyllä talvessakin omat viehätyksensä,lumikinokset puiden oksistoissa verratenkii.Täällä tosiaan on lunta nyt.Kiitos samoin myös sinulle!

   Poista
 2. Herkulliset limput!
  Minullakin pikkuruinen kaktus aloitti kukinnan yhdellä kukalla. Isompi kaktus kukki jo ennen joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minulla kukki kesällä yks kaktus ja tämä on ihme,jotta noinkin paljon nuppuja,aikasemmin ei ollunna ku 2 tai 3 vaan,no jospa se toi kaktus tuosta "elpyy" enempi,että sais nähdä kunnon kukintoja.

   Poista
 3. Voi miten kauniita luontokuvia. Ja itse olet tehnyt ruisleipää, ovat niin herkullisen näköisiä ja varmasti maistuvat herkullisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon sellanen että viihdyn kamera kädes ja liikkumalla luonnossa,näkkee paljon kuvattavaa.Jeps itse tehty leipä on parasta,etenki ruisleipä,voi sitä lämpimänä syötyä leipäpalaa,nams.Hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista
 4. herkullisia ja kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 5. Herkullisia leivonnaisia. Enpä ihmettele ruisleivän maittavuutta, se on tuoreena herkkua, mitä harvoin saa jos ei ite tee.
  Täällä ollaan samanlaisten hankien keskellä, vaikka kuinka haluais kevään tulevan, tulee vaan lisää lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ruisleipä on tuoreena parhaimillaan,voi sitä herkullista makua,joka on kun lämpimänä maistelee,aaah...Luntan on tullu nyt niiin paljon,jotta ku kattelee tuonne takapihalle,ni hupsista melkein metriin nous pinta :)

   Poista
 6. Kiitos uutisista ja Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Talvella samoilua luonnossa,lenkkipoluilta napsittua.....

Näin uudelle vuodelle mentäessä jotenkin alkaa kamera villitys toimimaan,niin lenkillä ollessa ku muutoinki.Luonto näyttää oman taiteen...