24. elokuuta 2017

Kesä mennyt kohta on...

 Heissan,sitä tuota leipäpuolta oon harrastanu tässä kesän mittaan,se kun tahtoo loppua aina välistä,niin pittää se pitää huolena,ettei pääse unohtuu :)
Töissä kun käy,ni eipä jaksa oikeen kotona enää,paljoa,no kukat ne on piettävä kunnossa ja kasteltava ja lannoitettava,jotta jaksavat kukkia...Huono on kesä ollut täällä ainakii,VETTÄ sitä on tullut todellakin ja nurmikko se on ajettava melko usein nyt,itevetävällä ajelen joka 3 päivä nurmikon...


 Ruisleipee sen olla pittää..Sitä kun on tottunu syömään itetehtyä leipee,ni muuta ei tarvii,kaupasta harvoin ostelen leipiä,ite tehty on aina ite tehtyä..
Tässä kesän kuhjeessa syntyä rytkäytti kaks emoa tuollaset pienet söpöliinit sonnit <3 Voi kiesus että osaa olla söpöjä,ihania pikkuvekkuleita <3 Nää on kk ikäisiä....Näille on jo nimetkii annettu heti syntymän jälkeen ja miulla kun on musta sonni " tahvo" nimi muutettu,joka on oppinut jo kun meen käymään ja huudan tahvoa,ni johan vastaa heti ja tulloo aitauksen viereen..


 Näistä on tehty jo aikoja sitten marmeladia,hilloa jne...Pakkasessa on osa,nams talven herkkuja.
Niin kävi jälleen moikkaa kyyhky,eipä ollut unohtanu minua <3,tää aina välistä käy,saattaa tosin olla pois useita hetkiä viikkoja jopa.
Näihin on tottunu jo,kun kevät saa,näkyy kyyhkytkin,puunoksilla nukkuvat tässä välistä,sieltä tiirailevat ,jotta mitä tehhään pihalla :)
Tässä tänään olin palautejaksolla autokoulus,ois vielä syventävä vaihe edessä,kaikenlaisia niitä pittää olla,eikö autokoulua voinu pittää alkutekijöissään ja yksvaiheisena,ggrrrr,tää ei ole muuta kuin rahastusta,ei mitään muuta...no mut ei mahda,mentävä on vielä...

Nyt muihin puuhiin,joten hyvää alkavaa viikonloppua!!!

3 kommenttia:

 1. herkullisen näköisiä leipiä!

  VastaaPoista

 2. بسم الله الرحمن الرحيم نحن فى شركة الكمال تقوم بافضل انواع التنظيف العام وتنظيف الفلل بافضل

  انواع العالميه التى تحافظ على السيراميك
  شركة الكمال
  شركة تنظيف بالطائف
  شركة تنظيف بجازان
  شركة تنظيف بحائل
  ونحن فى خدماتكم اربعه وعشرون ساعه وكل هذا بافضل الاسعار واقل التكلفة

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit sivuillani,tulen vuorostani vierailulle ♥

Uusi blogini toinen...

Täällä puutarhablogini Käykääpä ihmeessä tsekkaamassa,MITÄ SIELLÄ KIRJOTTELEN ja kuva kertoo paljon 👍😍🍒🌿 Nyt ei ole paljoa kerrottavaa...